Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 23 de Juliol del 2021
PP

El PP proposa ajudes per a la fiança del lloguer de locals comercials per a incentivar l'emprenedoria

Els populars volen que el Pla d'Actuació Municipal 2021 siga el de la definitiva recuperació econòmica de la ciutat, permetent que el sector privat puga tornar a tirar del carro sense noses

El Grup Popular a l'Ajuntament de Torrent ha presentat les seues propostes per al Pla d'Actuació Municipal 2021 (PAM 2021), entre les quals destaca la creació d'una línia d'ajudes al lloguer de locals comercials.

 

En concret, els populars han suggerit que el consistori òbriga una línia d'ajudes al comerç, sufragant el cost de la fiança del lloguer dels locals comercials, prorratejant d'altra banda, de manera flexible, la devolució d'aquesta ajuda a les arques municipals. D'aquesta manera es donaria suport a l'obertura de nous negocis a la ciutat, així com dinamitzaria i *desestancaría un sector tan complicat com el del lloguer.

 

La Portaveu del PP, Amparo Folgado, ha afirmat que “no hi ha una altra manera d'eixir d'aquesta situació que fent costat a tot aquell que desitge invertir a la nostra ciutat i costejant, en forma de préstec, la fiança del lloguer del local on volen establir-se suposa un important alleujament econòmic a l'inici de l'activitat”. 

 

Segons els populars, desgraciadament, en l'últim any han quedat buits múltiples locals comercials per la ciutat, a causa de la crisi econòmica que estem patint, la qual cosa porta aparellat un drama individual per cadascun d'ells, ja que suposa que un negoci ha hagut de tancar les seues portes. Amb la seua proposta, el PP també vol tornar a donar una oportunitat a tots aqueixos locals, i negocis, que han quedat en l'oblit.

 

Idees per al PAM 2021

 

Enguany, la formació popular ha volgut apostar fortament per la reactivació econòmica de la ciutat, cosa que s'ha traduït en les propostes que han presentat per al PAM 2021. Totes elles aquestes basades a ajudar i facilitar a les empreses i comerços de la ciutat la seua situació actual, ja siga als ja existents com als de nova creació. 

 

A més de la idea sobre el lloguer de locals comercials, a dalt explicada, els populars han suggerit també: l'agilitació de tràmits per a l'obertura de comerços; publicitar el telèfon de l'emprenedor, on tot aquell que el precise puga recórrer per a solucionar els seus dubtes quant a emprendre; iniciar els canvis legals per a permetre la creació del comerç-taller/habitatge, que permeta l'ús mixt de l'habitatge i el negoci; potenciar la nova edició de la targeta +25.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.187.121

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.