Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 11:36:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 23 de Juliol del 2021
SANITAT

Torrent trenca la barrera dels 500 i se situa en risc extrem de contagis de coronavirus

La ciutat suma 170 nous positius en tres dies, i 725 des de l'inici de la cinquena ona de coronavirus, amb un creixement que supera ja el dels dies previs de la tercera ona

La situació epidemiològica preocupa a més, perquè el ritme de nous contagis diaris es multiplica per 0,75%, prop del nivell del límit d'1% que es marcava per a prendre mesures majors en el control de contagis. Afortunadament, de moment no s'han produït noves defuncions. Els dos últims es van notificar el 28 de maig, fa dos mesos, però encara és prompte saber si aquesta gran quantitat de contagis es traduirà en noves defuncions. En la tercera ona, el pic de morts es va produir 8 setmanes després d'iniciar-se l'ona, però en aquella ocasió la vacunació encara era inferior al 5%, i en l'actualitat s'acosta al 55%.

L'índex de 555 contagis per cada 100.000 habitants de Torrent és lleugerament inferior al de la mitjana de la Comunitat Valenciana, amb 547 i al d'Espanya amb 660 per cada 100.000 habitants. Fa menys d'un mes la ciutat de Torrent es trobava per davall dels 50 casos per cada 100.000 habitants, però l'eliminació de restriccions i la major interacció social a l'estiu ha elevat els contagis.

Torrent escapa del confinament nocturn
Malgrat les males dades, Torrent ha aconseguit escapar del segon decret de confinaments nocturns a la Comunitat Valenciana. Per uns dies, la capital de la comarca no tindrà l'escut protector nocturn, malgrat que veïns del Vedat han denunciat la proliferació de botellons nocturns prop de la piscina municipal. La Policia Local està utilitzant un dron per a vigilar la concentració de gent a la nit en zones com Parc Central i llocs on són habituals els botellons. Per aquest motiu ja s'han s'han realitzat algunes denúncies, tal com ha comunicat l'Ajuntament.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.32.86

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.