Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 22 de Juliol del 2021
CULTURA

Oberta la convocatòria dels Premis Literaris Ciutat de Torrent 2021

El termini per a presentar originals finalitzarà el 15 d'octubre de 2021

Un any més l'Ajuntament de Torrent, a través de l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià convoca els Premis Literaris Ciutat de Torrent. Uns premis amb una trajectòria reconeguda en el món literari en la nostra llengua gràcies al prestigi dels autors i obres premiades al llarg de les nou convocatòries que enguany fa el premi de Narrativa Juvenil i les dotze del Premi de Poesia.
 
Cada any, per a convocar els Premis, l'Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l'editorial Tabarca Llibres, que s'encarrega de l'edició de les obres guanyadores i d'aportar la dotació del Premi de Poesia i amb Caixa Rural Torrent, que patrocina una part de la dotació del Premi de Narrativa Juvenil.
 
Les obris concursants en narrativa juvenil, de tema lliure, han de ser obligatòriament novel·les originals i inèdites escrites en valencià i destinades a un públic d'entre 14 i 17 anys. L'extensió ha d'oscil·lar entre les 90 i 125 fulles de mig foli, mecanografiats a doble espai i per una sola cara. I les que opten al de poesia, han de ser poemaris en valencià amb una extensió mínima de 300 versos.
 
Per a poder optar als Premis Ciutat de Torrent, les obres es podran presentar de manera exclusivament telemàtica, així qualsevol persona des de casa i mitjançant el Registre Electrònic de l'Ajuntament de Torrent, a través de la instància del tràmit PUVA 004, pot presentar en format pdf tant els originals per al Premi de Narrativa Juvenil com per al Premi de Poesia. Així es pretén facilitar els tràmits als autors, evitar cues i complir també les mesures de seguretat davant la situació sanitària. El terme de presentació finalitzarà el 15 d'octubre de 2021.
 
L'import del Premi de Narrativa Juvenil és de 12.000 euros per al guanyador i de 1.800 euros per al finalista i la dotació per al guanyador del Premi de Poesia és de 3.000 euros

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.75.229

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.