Dissabte, 18 de Setembre del 2021

Actualitzada Divendres, 17 de Setembre del 2021 a les 18:41:57 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 22 de Juliol del 2021

PP

El PP proposa que l'ajuntament ajude als joves amb la fiança del lloguer i prorratejant la seua devolució

Folgado: “el preu del lloguer a Torrent està pels núvols, per la qual cosa és quasi impossible que un jove puga emancipar-se i assumir una mitjana de 1.000 euros de fiança, quan és un moment en el qual també han d'equipar l'habitatge o donar-se d'alta en aigua i llum, per la qual cosa ajudar-los amb el pagament de la fiança, podent retornar-lo de manera flexible al consistori, seria un alleujament important”.

Els populars de Torrent han presentat les seues propostes per a incloure en el Segon Pla d'Actuació Municipal (PAM) després de l'inici de la pandèmia. Una de les propostes que destaquen, és que l'Ajuntament de Torrent cree una línia d'ajudes a contractes de lloguer d'habitatge a joves assumint la fiança inicial, prorratejant de manera flexible la seua devolució, a fi de potenciar l'emancipació i el lloguer d'habitatges a la ciutat.

 

El seu portaveu, Amparo Folgado ha assenyalat que “ajudar els joves a emancipar-se és una de les propostes que ja realitzem des del PP de Torrent en les eleccions de 2019 i que creem que és important, s'aprove en el segon PAM municipal”.


A més, també ha afirmat que “el preu del lloguer a Torrent està pels núvols, per la qual cosa és quasi impossible que un jove puga emancipar-se i assumir una mitjana de 1.000 euros de fiança, quan és un moment en el qual també han d'equipar l'habitatge o donar-se d'alta en aigua i llum, per la qual cosa ajudar-los amb el pagament de la fiança, podent retornar-lo de manera flexible al consistori, seria un alleujament important”.

 

Segons l'Observatori d'Emancipació del Consell de la Joventut d'Espanya, només el 18,5% de les persones d'entre 16 i 29 anys a Espanya estaven emancipades en 2019, el valor més baix des de 2002. Un percentatge que encara ha baixat més amb el *COVID i en 2020, aquesta dada ha baixat per a situar-se en el 17,3%.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.215.177.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.