Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 21 de Juliol del 2021
FALLES

La falla Camí Reial dóna sang

Les falles continuen participant en activitats solidàries en temps de pandèmia. Esta comissió ha aconseguit 30 llitres entre les membres de la seua comissió

Les falles de Torrent participen de la donació de sang en els seus casals. Tot i la pandèmia les comissions de Torrent han volgut estar al costat dels que més ho necessiten i han obert les portes de les seues seus festeres al Centre de Transfussions de Sang de la Comunitat Valenciana per fer donacions. La falla Camí Reial ha participat en esta setmana d'esta iniciativa. D'una banda, la falla Camí Reial ha comptat amb la participació de 60 persones que han donat aproximadament 30 llitres de sang, una molt bona participació tenint en compte el cens d'esta comissió familiar.

 

Moltes comissions de València i altres poblacions participen d'estes campanyes del Centre de Transfussions de Sang. De fet el passat mes de maig les falles de València van donar 7.000 llitres. O com el cas de la falla Músic Espí que va donar sang el passat 16 de març: en un any normal habria brollat la festa i els passacarrers tal dia, però els fallers van decidir fer esta donació en temps de covid19. "És una manera diferent de tornar, però sempre aportant en la societat" han assegurat els fallers amb estes iniciatives.

 

El dia 14 de juny se celebrà el Dia Mundial del Donant de Sang sota el lema "Dona sang perquè el món continue bategant", i enguany la campanya se centra en la contribució que les persones donants poden realitzar per a mantindre el pols del món, salvar vides i millorar la salut dels altres. Respecte a les persones donants de l'any passat, un total de 14.453 es van animar a donar sang per primera vegada: 7.610 a València, 5.339 a Alacant i 1.504 a Castelló.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.230.44

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.