Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 21 de Juliol del 2021
SANITAT

L'Ajuntament suspén les Festes Patronals per l'increment de contagis de coronavirus

Des del consistori s'ha emés un comunicat des de les seues xarxes socials en el qual afirmen que es "adopta aquesta decisió des de la prudència i la responsabilitat"

L'Ajuntament suspén les Festes Patronals per l'increment de contagis. Des del consistori s'ha emés un comunicat a través de les seues xarxes socials en el qual afirmen que es "adopta aquesta decisió des de la prudència i la responsabilitat". Per tant, estaran suspeses totes les activitats programades menys el festival de Jazz Panorama, que canvia d'ubicació de L'Hort de Trènor a l'Auditori de Torrent. 

 

Amb una incidència acumulada fregant els 500 punts des de l'equip de govern han pres aquesta decisió per "raons sanitàries i per l'increment de la xifra de contagis és necessari extremar les precaucions, per la qual cosa s'adopta aquesta decisió des de la prudència i la responsabilitat". A mitjan mes de juny l'Ajuntament va anunciar la seua programació d'actes centrats en activitats infantils i concerts a l'aire lliure, tant en diferents espais de la localitat com en l'Àgora de Parc Central.

 

El portaveu de l'equip de govern socialista Andrés Campos ha explicat aquesta decisió, "hem pres una decisió molt dolorosa, però necessària, l'augment de contagis obliga a mantindre el rigor i la prudència que ens ha caracteritzat tots aquests mesos".

 

Campos ha admés a més que "aquestes Festes Patronals eren una esperança per a recuperar aqueixa certa normalitat i per això continuarem treballant per a aconseguir aqueixa anhelada normalitat". També ha parlat dels proveïdors que estaven ja contractats de cara al calendari festiu, "han entés perfectament aquesta decisió. A partir d'ara el nostre compromís amb la cultura i amb ells perquè continuarem treballant per a recuperar aqueixa normalitat i recuperar els actes previstos quan així siga possible".

 

Jazz Panorama es manté amb la seua programació en nova ubicació

 

El festival de Jazz que se celebra a Torrent, i que entre els seus artista té al compositor francés Mattieu Sagli, sí que mantindrà la seua programació amb canvi d'ubicació. Passarà a celebrar-se en el Auditori de Torrent, i deixarà de realitzar-se a l'aire lliure en l'Hort de Trènor. Des de l'empresa adjudicatària de la concessió han assenyalat que les entrades venudes seran vàlides per a entrar en el Auditori.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.36.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.