Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 20 de Juliol del 2021
POLÍTICA

VOX califica de "fals socialisme" la política de Jesús Ros en Torrent

Segons el partit ultra conservador considera un error les compres de del Palauet Giner-Cortina i l'adquisició del Cinema Cervantes o l'edifici de la Malaguenya

 

El grup municipal de Vox a Torrent, ha atacat durament al PSOE en una nota de premsa en la qual ha repassat la política del grup socialista. Segons els ultraconservadors, el partit socialista seria un partit "totalitari que usen la propaganda per a perpetuar-se en el poder", y lo han fet per a defendre dels atacs que els qualifiquen de "ultradreta, feixista, populista…No obstant això, “veure la palla en ull alié i no veure la biga en el propi” cobra una increïble rellevància a la vista de les actuacions socialistes. Fa molt temps que el PSOE va perdre les seues sigles, probablement en l'era Zapatero; si bé, aquest fet s'ha consolidat davant la nefasta gestió de l'actual President Sánchez. Al Partit Socialista Obrer Espanyol, li queda únicament la P de partit; la resta el va repudiar el dia que va assegurar la seua butaca signant amb els separatistes i els hereus d'ETA"

 

Segons el partit verd i blanc, "el PSOE ignora la veritat, com el PSOE de Torrent, on l'única veritat, és la seua. En el pitjor any viscut en el que portem de segle, el govern de Torrent ha centrat les seues actuacions en inversions “sospitosament” sostenibles, en polítiques de “dónes-igualtat”, en el foment de l'ús d'un valencià totalment alié a nosaltres, a injectar capital per a reflotar ens deficitaris, a tirar avant una utòpica Agenda 2030, a destinar pressupost a organitzacions internacionals o a posar a la seua exclusiva disposició el gabinet de premsa …entre altres qüestionades accions; mentre les empreses i l'hostaleria es dessagnen, l'ocupació es dispara i les cues a les portes dels punts d'aliments destapen una realitat incontestable, la vertadera, no la que el PSOE pretén fer-nos creure".

 

Critiques a compres de mobiliari

Al igual que el PP, el partit ultraconservador de VOX ha criticat la compra de mobiliari per considerar una despesa innecesària. "L'actual equip de govern de Torrent situa el seu focus d'atenció en inversions de desconeguda utilitat, com la compra, obres de sosteniment de ruïnes i de rehabilitació del Palauet Giner-Cortina (més de 2 milions d'euros), l'adquisició del Cinema Cervantes (678.000 euros) o l'edifici de la Malaguenya (698.000 euros), compres que porten amb si grans desemborsaments econòmics posteriors i que, sens dubte, veurem en els pròxims mesos".

"Mentre tot això succeeix,- afegeix Vox, les prioritats de la ciutat de Torrent queden relegades a un segon pla; com atendre les reivindicacions del polígon Més del Jutge, rellançar el Toll L´Alberca o el C. c. Les Amèriques, ajudar a les pimes i a l'hostaleria, incrementar la seguretat ciutadana, millorar les polítiques d'ocupació o retornar-li la qualitat de vida al torrentí, qualitat que s'ha vist afectada, en tota la seua extensió, des del decret del ja reconegut inconstitucional estat d'alarma".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.70.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.