Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 20 de Juliol del 2021
POLÍTICA

El Partit Popular acusa a Ros de abandonar L'Àrea Recreativa del Pantà de Torrent

Folgado: “és una mostra més de l'abandó al qual sotmet Jesús Ros als barris i urbanitzacions de Torrent, deixant morir unes instal·lacions noves com és l'àrea recreativa de l'Assut del Pantà”.

Els populars de Torrent denuncien la situació de “abandó” que pateix l'Àrea Recreativa del Pantà, inaugurada en 2015, només fa 6 anys per l'anterior govern del PP.

 

Segons ha denunciat el Secretari General del PP de Torrent, José Francisco Gozalvo “el parc roman obert a les nits i sense il·luminació per la qual cosa és freqüentat i causa molèsties als veïns, els lavabos estan tancats al senderista i el quiosc ha quedat fora de les licitacions del consistori perquè puga ser obert als veïns”.

 

La portaveu del PP, Amparo Folgado també ha assenyalat que “és una mostra més de l'abandó al qual sotmet Jesús Ros als barris i urbanitzacions de Torrent, deixant morir unes instal·lacions noves com és l'àrea recreativa de l'Assut del Pantà”.

 

En un escrit presentat pels populars a l'Ajuntament de Torrent, denuncien que el parc ja no es tanca a les nits i no hi ha il·luminació, per la qual cosa és freqüentat fins a altes hores de la matinada, generant molèsties i brutícia. A més, sol·liciten que el recinte estiga il·luminat.

 

D'altra banda, i malgrat les visites que reben les instal·lacions, tant de col·legis que recorren el Sender del Reg Mil·lenari del Barranc de l’Horteta, així com visitants i senderistes, els lavabos romanen tancats tots els dies.

 

Des del PP denuncien que l'Ajuntament ha tret a licitació dos quioscos en el centre de Torrent, però no el situat en l'Àrea Recreativa del Pantà, que roman tancat i segons Gozalvo “donaria un gran servei als veïns del Pantà i visitants, sobretot els caps de setmana i en el període estival”.

 

Finalment, els populars han sol·licitat que s'unisca peatonalment la parcel·la final del carrer Santander amb la pròpia àrea recreativa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.197.212

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.