Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 19 de Juliol del 2021
SUCESSOS

La Policia Nacional desmantella un laboratori de marihuana en una vivenda

Es van intervindre 295 plantes de la substància estupefaent en fase de cultiu, 30 llums de 600 W, 30 transformadors, sis ventiladors i cinc aires condicionats, entre altres efectes

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) a un home de 42 anys d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, després de desmantellar un laboratori de marihuana a l'interior del seu domicili.



Les investigacions es van iniciar quan els agents van tindre coneixement sobre la possible existència d'un laboratori de marihuana indoor en el domicili d'un home. Després de realitzar les indagacions, els policies van comprovar que l'habitatge tenia un enganxament il·legal de llum i que el consum era molt elevat. Per tals fets, els investigadors van realitzar el registre de la casa, que va permetre de manera voluntària l'habitant.



Ja a l'interior del domicili, els agents van localitzar un laboratori de la substància estupefaent situat en dues habitacions diferents. Durant el registre, els investigadors van intervindre 295 plantes de marihuana en fase de cultiu, 30 llums de 600 W, 30 transformadors, sis ventiladors, cinc aires condicionats, dos filtres i dos extractors; entre altres efectes usats per al cultiu de les plantes.



Per tals fets, els agents han detingut a l'home com a presumpte autor d'un contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. L'arrestat una vegada sentit en declaració, va quedar en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació legal que té de comparéixer davant l'autoritat judicial si és requerit per a això.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.104.109

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.