Dimarts, 19 de Octubre del 2021

Actualitzada Dilluns, 18 de Octubre del 2021 a les 12:42:54 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 14 de Juliol del 2021

La Policia Local posa en marxa l'ús de drons per a previndre les aglomeracions

En l'operatiu, es van establir punts fixos de vigilància en les zones confrontants als locals de restauració i camí del Romeral

L'operatiu establit per al servei de prevenció d'aglomeracions i botellons en les zones del Vedat ha resultat precís per a evitar que molts grups de joves abandonaren els llocs. Segons s'ha afirmat des del cos de la Policia Local, s'han detectat intents de botelló que es van aconseguir dissuadir gràcies a la presència de les patrulles en les zones. Tots els controls de prevenció d'aglomeracions que es van iniciar a principi de mes han tingut el seu efecte, amb una disminució de les denúncies de consum d'alcohol en la via pública en l'última setmana. Durant aquest cap de setmana, s'han realitzat 5 denúncies -per consum d'alcohol en la via pública-, 72 menys que la setmana anterior.

 

En l'operatiu, es van establir punts fixos de vigilància en les zones confrontants als locals de restauració i camí del Romeral, així com patrulles itinerants que cobrien les àrees recreatives i altres punts susceptibles de reunions.

 

“Els controls es continuaran mantenint tant en el Vedat com en la resta de la ciutat. El seu objectiu no és només evitar les reunions en moments de pandèmia, sinó també reduir el risc d'incendis en una zona boscosa com el Vedat”, ha declarat la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat.


D'altra banda, l'ús d'un dron amb il·luminació per a la vigilància aèria i amb la finalitat de detectar grups de persones també ha resultat ser un element important per a dissuadir als grups, així com la presència policial en cadascun dels punts. L'operatiu es mantindrà actiu els pròxims caps de setmana.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.179.111

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.