Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 14 de Juliol del 2021
PP

Folgado (PP) denúncia el continu augment de despesa en autobombo del PSOE

Folgado: “aquesta contractació s'uneix a la creació de dues places de periodista en el gabinet de premsa, aprovades recentment, i a l'augment exponencial de la partida pressupostària d'aquest, que ha augmentat un 205% des de 2019, com ja denunciem durant la presentació i debat del Pressupost municipal per a 2021”.

La Portaveu popular, Amparo Folgado, ha tornat a denunciar l'excessiva despesa en propaganda i publicitat que l'equip de govern, PSOE i Cs, realitza amb els recursos de tots els ciutadans de Torrent. En aquest cas, l'Ajuntament de Torrent ha tret a contractació, per valor de 110.000€+IVA a l'any, la comunicació i el servei de premsa, tenint ja aquest consistori un gabinet de premsa propi.

 

Els populars han ressaltat que en el moment que s'adjudique aquest contracte, el servei de premsa i comunicació es veurà duplicat, ja que s'externalitzarà un servei propi que continuarà funcionant, malgrat això. Hi haurà dos òrgans al servei de la publicitat i venda de l'equip de govern, un amb personal municipal i un altre extern.

 

A més, segons ha afirmat la líder popular “aquesta contractació s'uneix a la creació de dues places de periodista en el gabinet de premsa, aprovades recentment, i a l'augment exponencial de la partida pressupostària d'aquest, que ha augmentat un 205% des de 2019, com ja denunciem durant la presentació i debat del Pressupost municipal per a 2021”. Amb aquests recursos econòmics, segons els populars, podria escometre's la rebaixa de l'IBI o del rebut de l'aigua, que tant alleujaria a les malparades economies *torrentinas.

 

“Esperem que aquesta contractació no siga un vestit a mida, donades les condicions recollides en els plecs, i tinga com a objectiu donar continuïtat a l'ajuntament a personal que hui dia no pot, per la seua actual forma de prestació de serveis” ha alertat Amparo Folgado.

 

La formació ha reptat a l'alcalde al fet que, si vol augmentar la plantilla del gabinet de premsa, siga valenta i cree més posats de confiança i no recórrega a una contractació externa, per a emmascarar aquesta ànsia.

 

 

Venda de l'equip de govern

 

La formació popular ha destacat que l'únic servei que prestarà aquesta contracta serà als interessos del govern local, sense beneficis per a la ciutat de Torrent en general. Entre les seues comeses es troba l'elaboració de discursos per a l'alcalde i regidors o la gestió del posicionament web i màrqueting.

 

Segons la portaveu popular “l'única comesa d'aquesta adjudicació serà, vendre i publicitar al govern de Ros, per a les pròximes eleccions i crear una espècie de NO-DO al servei de la política de *localitos i edificis de Ros”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.168.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.