Dimarts, 19 de Octubre del 2021

Actualitzada Dilluns, 18 de Octubre del 2021 a les 12:42:54 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 12 de Juliol del 2021

COMPROMÍS

Compromís critica que Ros gaste més de 230 mil euros en el gabinet de premsa

Pau Alabajos: “Es tracta de l’aparell mediàtic del govern de Ros, sufragat per tots els torrentins i les torrentines”.

Compromís per Torrent ha fet públic el cost de l’aparell mediàtic de l’actual govern de Jesús Ros: 230.284€. Aquesta quantitat es desglossa en quatre partides, la més important de les quals és la futura contractació d’una empresa de comunicació i premsa amb un cost anual de 133.100€ mitjançant un contracte anual prorrogable, que es recull en el número d’expedient 7875, publicat el 09 de juliol de 2021 pel Ministeri d’Hisenda.

 

La segona partida està relacionada amb el cap de premsa local, un càrrec de lliure designació pel propi alcalde Ros, amb un cost d’empresa anual de 61.326,43€, que treballa en exclusiva per al govern de PSPV-Cs. El seu cost figura a la plantilla de personal aprovada en el pressupost municipal per a l’any 2021.

 

La resta de la despesa de personal, 17.815€, correspon al salari de dos becaris que treballen per al govern municipal, adscrits en el pressupost municipal com a Òrgans de Govern. 

 

Finalment s’ha d’afegir que el 31 de març de 2021, pel Decret d’Alcaldia número 1528, es va aprovar la contractació d’una altra empresa de comunicació com a “Servici de suport a les tasques de coordinació i elaboració del Butlletí d’Informació Municipal (BIM) i redacció de notícies i xarxes socials”, amb un cost de 18.043’52€; en concret es tracta de la mercantil Ilusión Media Televisión S.L. En el cas del BIM, tot i que aquesta mercantil començà la seua activitat per a l’ajuntament l’1 d’abril d’enguany, des d’aleshores no s’ha publicat cap número corresponent a aquesta publicació informativa de caràcter municipal.

 

A banda d’aquestes despeses en matèria comunicativa, des de Compromís han informat que existeixen altres càrregues externalitzades no menys importants, com per exemple la de l’emissora de ràdio municipal, contractada a l’empresa Virtual Lemon S.L, amb un cost mensual per “assistència tècnica” de 2.620’86€.

 

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.179.111

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.