Dijous, 02 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 11 de Juliol del 2021
FALLES

Sara Garrigues i Paula Alapont, Falleres Majors de Torrent de 2022

L'acte d'elecció va estar marcat per les restriccions d'aforament amb 400 persones i mesures anticovid

L'Àgora del Parc Central va tornar a vibrar el dissabte amb l'acte d'elecció de les màximes representants del món faller, després del paró ocasionat per la pandèmia. El cicle comença de nou amb l'elecció de Sara Garrigues Royo (falla Avinguda) com fallera major i Paula Alapont Moreno (falla Av. Reina Sofia), com fallera major infantil de la ciutat. La casualitat ha volgut que les comissions de les màximes representants de 2022 siguen les mateixes que les de 2020-21. La falla Avinguda manté el rècrod de màximes representants en la festa i suma amb Sara Garrigues 12 falleres majors (i 8 infantils), per la seua banda, la falla Av. Reina Sofia suma amb Paula Alapont la seua segona màxima representant infantil i de manera consecuitva.

 

La vetlada va començar amb la recepció de les corts d'honor i Falleres Majors de 2020-21, Alicia Pallardó i Sandra Peris, per l'alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, Pascual Martínez, acompanyats de representants la corporació municipal. L'acte va estar marcat per les mesures anticovid, amb un afgorament reduït de 400 persones, mascaretes i distància social. La resta de públic va seguir l'acte des de casa gràcies a la retrnamissió en directe de TeleTorrent, amb més de mil persones connectades.

 

[Img #11401]

 

Les 18 candidates a falleres majors -9 majors i 9 infantils- amb nervis i molta il·lusió, van eixir a l'escenari i  desfilaren davant l'atenta mirada de tot el públic que no va voler perdre's un acte tan especial. La música i veu dels tenors i soprano "Divos y Divinas" van amenitzar l'acte. Però el moment més esperat de la nit va arribar quan l'alcalde de Torrent, Jesús Ros, va rebre els sobres de mà del jurat ( Marina Civera, Xelo Devis, Emilio Pacho, Rossana Bernal i Javier Marí). Seguidament, l'alcalde va trencar el protocol i va fer que les falleres majors de 2020-21 llegiren l'acta. Les protagonistes van rebre la notícia amb llàgrimes i molta alegria. L'alcalde i el regidor van ser els primers a felicitar-les i el màxim edil va recordar que en setembre encara hem de celebrar falles per tancar el cicle.

 

Durant les falles de 2022, Paula Alapont Moreno estarà acompanyada de la seua cort d'honor infantil formada per huit xiquetes que són: Verónica Aguilar, Blanca Giménez, Carmen Furió, Edith Moliner, Lucía Mora Cano, Lucía Mora Santandreu, María Sanabria i Carla Arce.

 

Per part seua, Sara Garrigues Royo farà el mateix amb la seua cort d'honor formada per: M. Carmen Martín, Isabel Inesta, Sonia Silla, Sara Aparicio, Sonia Hurtado, Sara Garrigues, Naomí López, Nerea Olviares i Carla Cuñat.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.156.250

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.