Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 10 de Juliol del 2021
MEDI AMBIENT

La "bèstia africana" arriba a Torrent aquest dilluns 12 de juliol

Una potent massa d'aire càlid procedent del continent africà deixarà temperatures que fregaran de nou els 40 graus en les hores centrals del dia pel qual l'AEMET ha decretat l'alerta taronja en la capital de l'Horta Sud

La coneguda com a "bèstia africana" i que està deixant temperatures de rècord en el centre i sud del país arriba aquest dilluns a Torrent. Es tracta d'una potent massa d'aire càlid que deixarà temperatures de fins a 40 graus en les hores centrals del dia, per la qual cosa l'AEMET ha decretat l'alerta taronja per altes temperatures la jornada del dilluns 12 de juliol.

 

Aquesta massa d'aire càlid ja està afectant el sud i centre del país, així com a les Canàries que ja estan sentint temperatures extremadament altes. De moment, la Comunitat Valenciana viurà un cap de setmana calorós en el qual, a poc a poc, els termòmetres aniran pujant a mesura que avance la massa d'aire càlid.

 

A més, una borrasca, que deixarà pluges en el nord, propiciarà el desplaçament d'aquesta massa d'aire africà cap a la Comunitat on es podrien batre tots els rècords de calor des que es tenen registres, sobretot a l'interior sud de València i Alacant.



Davant aquest episodi d'altes temperatures les autoritats recomanen hidratar-se, utilitzar roba folgada i de colors clars i evitar l'exposició al sol en les hores centrals del dia, així com, controlar als més vulnerables com són els majors i els xiquets.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.80.129.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.