Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 07 de Juliol del 2021
SUCCESSOS

Detingudes 2 persones per venda de cocaïna i heroïna en el Xenillet

Els agents també han localitzat i intervingut, en altres dos habitatges de Torrent, dos laboratoris de marihuana indoor amb un total de 279 plantes

Agents de la Policia Nacional han desarticulat un important punt de venda a la menuda de cocaïna i heroïna en el barri de Xenillet. Aquesta operació policial s'ha saldat amb la detenció de dues persones, un home i una dona de 25 i 22 anys, respectivament, com a presumptes autores d'un delicte de tràfic de drogues, i la confiscació de 10,5 grams de cocaïna; uns 15 d'heroïna; prop de cinc grams de marihuana, així com 3482 euros en efectiu.



Les investigacions per part de la Brigada Local de Policia Judicial es van iniciar en 2019 i, després de diversos dispositius de vigilàncies, han culminat amb un registre del domicili on presumptament es venia la droga i la detenció d'un matrimoni. Els arrestats, amb antecedents policials per fets similars, han passat a disposició judicial.



Desmantellats dos laboratoris de marihuana

Els policies també han desmantellat dos laboratoris de marihuana indoor situats en habitatges de la localitat. Després de realitzar diverses vigilàncies en els voltants, van comprovar que provenia una forta olor de marihuana, per la qual cosa van dur a terme un registre en els domicilis sospitosos, localitzant i intervenint en un d'ells 178 plantes en avançat estat de germinació i, en l'altre, 101 plantes amb un pes total de huit quilos.

 

També van intervindre efectes destinats al cultiu d'aquesta droga, com a llums, ventiladors i aparells d'aire condicionat. Com a resultat d'aquests registres, els agents han detingut a tres persones, dos homes i una dona, d'entre 23 i 39 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.148.105

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.