Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 06 de Juliol del 2021
PP

La torrentina Amparo Chust, nova secretària de solidaritat del PPCV

Folgado: “Mazón serà el president de tots els valencians més prompte que tard, retornant la il·lusió i l'orgull de ser alacantins, castellonencs i valencians, posant el focus i la prioritat en la seua Consell, en les persones més vulnerables i solucionant problemes crònics com l'aigua, el corredor mediterrani i baixarà els impostos”.

Els populars de la Comunitat Valenciana han elegit aquest cap de setmana al seu nou president, Carlos Mazón, en un congrés celebrat en el Palau de les Arts de València i que va estar secundat tant pel President Nacional, Pablo Casado, com pel Secretari General, Teodoro García Egea i destacats dirigents nacionals i autonòmics del PP, destacant l'alcalde de Madrid, Jose Luís Díaz Almeida.

 

La nova presidenta del PP de Torrent i exalcaldesa de la ciutat, Amparo Folgado va tindre un paper protagonista en tot el matí, en ser membre de la mesa del Congrés i va poder ser testimoni en primera línia, de tots els discursos i saludar a cadascun dels convidats.

 

Folgado ha destacat la il·lusió que genera Carlos Mazón “Mazón té un projecte il·lusionant per a la Comunitat Valenciana i està cridat a desbancar a Ximo Puig del Palau de la Generalitat en les pròximes eleccions autonòmiques”. A més, ha assenyalat que “Mazón serà el president de tots els valencians més prompte que tard, retornant la il·lusió i l'orgull de ser alacantins, castellonencs i valencians, posant el focus i la prioritat en la seua Consell, en les persones més vulnerables i solucionant problemes crònics com l'aigua, el corredor mediterrani i baixarà els impostos”.

 

La presidenta dels populars a Torrent, també ha tornat a assenyalar que “el canvi ja és imparable, les polítiques socialistes de Sánchez, Puig i Ros estan sent nefastes per a Espanya, la Comunitat Valenciana i Torrent, els ciutadans estan farts”. Per això, Folgado no dubta que “el PP tornarà a traure'ns de la crisi, per tercera vegada, i ho farà amb Casado en la Moncloa, Mazón en la Generalitat, Mompó en la Diputació i jo mateixa em compromet a recuperar l'alcaldia de Torrent”.


 
Tres membres del PP de Torrent en l'equip Mazón

La importància i la força de Torrent per al Partit Popular en la Comunitat Valenciana és destacable i, es demostra una vegada més amb l'elecció de persones que ja formen part de l'equip Mazón en el PPCV.

 

Torrent és un municipi clau per al PPCV i la província de València, a la vista està que, des de l'arribada a la Presidència Local d'Amparo Folgado el passat 17 d'abril, ha sigut el municipi amb major nombre d'avals presentats i vots a Mazón, en proporció a la seua població i nombre d'afiliats, on van votar 400 afiliats. A això s'uneix l'increment de noves afiliacions en els últims dos mesos, amb més de 30 incorporacions al PP de Folgado.

 

En l'equip Mazón, la mateixa presidenta dels populars, Amparo Folgado forma part com a membre nat de la Junta Directiva dels populars en la Comunitat. Estarà acompanyada per Amparo Chust com a Secretària de Solidaritat, dins de la Sotssecretaria de Drets Civils que dirigirà José Todolí.

 

Chust té una llarga trajectòria en l'associacionisme *torrentino, com a fundadora i vicepresidenta de l'Associació Cors Oberts. Una entitat formada per dones i que fomenta l'apoderament de la dona i el voluntariat social. Des de l'associació impulsa els rasclets solidaris, l'estètica oncològica, aniversaris solidaris i tot tipus d'activitats de caràcter social.

 

Amparo *Chust també forma part de la directiva de AFFAMER València, que dirigeix Amparo Mora Castellá. Aquesta associació de dones treballa amb l'objectiu que les dones rurals deixen de ser invisibles i que la seua veu s'escolte en tots els fòrums nacionals i internacionals per a aconseguir el repte de la igualtat real d'oportunitats.

 

Un bagatge en el món de l'associacionisme que compagina amb el seu treball, primer com a secretària en l'alcaldia de Torrent des de l'any 2007 i en l'actualitat, com a assessora del Grup Municipal, al costat d'Amparo Folgado. Mazón ha pres bona nota del seu bon fer i l'ha incorporada al seu equip. Al costat d'Amparo Folgado i a Amparo Chust, Mazón també ha incorporat a Vicente Soria, membre del PP de Torrent.

 

Finalment, Folgado vol agrair la confiança atorgada pel President Mazón a Torrent, “treballarem com sempre pel nostre partit, Torrent té molt a aportar i sumar”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.36.192

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.