Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 02 de Juliol del 2021
PP

Folgado demana que es mantinga el servei de preparació al part a l'estiu

Folgado: “suposarà el que dones embarassades de Torrent, durant l'estiu de 2021, es quedaran sense les classes de preparació al part que tant precisen, per a un bon desenvolupament d'aquesta etapa tan especial en la vida d'una dona”.

La Portaveu i Presidenta del PP de Torrent, Amparo Folgado, he preguntat a la Regidor encarregada de sanitat en l'últim Ple municipal, celebrat l'1 de juliol, per la falta de matrones en els centres de salut de la ciutat. Aquesta manca, segons ha manifestat Folgado, “suposarà el que dones embarassades de Torrent, durant l'estiu de 2021, es quedaran sense les classes de preparació al part que tant precisen, per a un bon desenvolupament d'aquesta etapa tan especial en la vida de la dona”.

 

La líder popular ha qüestionat a l'equip de govern sobre aquesta problemàtica després de rebre queixes de diferents dones en estat, que han vist com els seus cursos de preparació al part han sigut suspesos per falta de personal. A més, Folgado ha instat la Regidoria de Sanitat que es pose d'acord amb la Conselleria, immediatament, per a solucionar aquesta lamentable situació.

 

En paraules d'Amparo Folgado, “els embarassos i els naixements segueixen, ja siga estiu, hivern, pandèmia o crisi, per la qual cosa, per a totes aqueixes dones, les classes de preparació al part són fonamentals. En un moment tan assenyalat, ple de dubtes i especials necessitats, sobretot en mares d'un primer fill, aquestes classes suposen un suport i una assegurança de tranquil·litat”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.12.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.