Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 01 de Juliol del 2021

Torrent defensa la llibertat de gènere i sexual en la setmana de l'orgull LGTBI+

L'Ajuntament organitza unes jornades informatives i de conscienciació dels drets del col·lectiu amb un programa de ràdio, un mural i un contacontes

Torrent celebra la llibertat de gènere i sexual amb unes jornades informatives i de conscienciació dels drets del col·lectiu LGTBI+, que van començar el 28 de juny, Dia Mundial de l'Orgull. 


El dimarts 29 de juny, el club de lectura infantil va treballar el conte Aitor té 2 mamàs i un contacontes va llegir històries sobre diversitat amb l'objectiu d'enviar un missatge d'igualtat als xiquets i xiquetes de la ciutat.
El dimecres 30 de juny, l'artista Savage Joys va pintar un mural de temàtica LGTBI+ en l'encreuament del carrer Azorín amb Germanies, renovant la pintura que es va fer en 2018. A més, es va gravar un programa de ràdio sobre la intersexualitat, de la mà de Felipe Hurtado, psicòleg de la Unitat de referència d'Identitat de Gènere de l'Hospital Universitari Doctor *Peset, que podrà escoltar-se en els pròxims dies.


“Des de l'Ajuntament volem aprofitar aquesta setmana per a reivindicar el respecte, la igualtat i la diversitat de totes les persones”, ha declarat Marina Olivares, regidora d'Igualtat.


Durant la nit del dia 28, la façana de l'Ajuntament es va il·luminar amb els colors de l'arc de Sant Martí i al llarg de la setmana es van compartir cartells en xarxes socials i en la pantalla informativa del consistori.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.186.173

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.