Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 29 de Juny del 2021
CRISI CORONAVIRUS

Els casals i seus festeres podran obrir les portes amb un aforament del 75 per cent

En un principi obriran només per a actes administratius, però també es podran donar altres usos, i menjar i beure en el seu interior, amb les mateixes condicions que la restauració. L'horari ho determinaran els ajuntaments

Els casals i seus festeres podran obrir les portes amb un aforament del 75 per cent. En principi obriran només per a actes administratius, però també es podran donar altres usos, i menjar i beure en el seu interior, amb les mateixes condicions que la restauració que entraran en vigor el pròxim 1 de juliol.

 

Aquesta és l'única flexibilització que ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, que ha comparegut en roda de premsa al costat de la consellera de Sanitat Ana Barceló per a anunciar les noves mesures, que a excepció dels casals i seus festeres es mantindran fins al 15 de juliol.



Puig ha recomanat continuar portant la màscara en exteriors davant l'augment espectacular de la incidència acumulada en aquests últims dies. "Ara l'objectiu són els joves" ha emfatitzat el president que ha recordat que "20 menors de 34 anys estan ingressats en hospitals i un jove de 18 en l'UCI per Covid".

 

Aquest jove està entre els afectats pel macrobrot després d'un viatge a Mallorca que aconsegueix ja 11 autonomies amb 1167 casos i més de 4.000 aïllats. En la Comunitat Valenciana són 89 els positius confirmats i s'han realitzat 475 proves, fins al moment. Per això, Puig els ha demanat "responsabilitat i prudència, la mateixa que demostraren en els moments més durs de la pandèmia" i ha anunciat que intentarà "avançar la seua vacunació".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.1.232

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.