Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 28 de Juny del 2021
COMPROMÍS

Compromís critica el lamentable estat del camp de futbol del mas del jutge

L’Àrea d’Esports de la Diputació, propietària d’aquestes instal·lacions, està sota responsabilitat d’Andrés Campos, que també és portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de Torrent.

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de Torrent ha visitat les instal·lacions del camp futbol ubicat a la Partida del Mas del Jutge, on a més del rectangle de joc, existeixen uns vestidors, dues torres de llum, unes bigues d’obra que fan de graderia i una tanca perimetral.

 

A les fotografies aportades per Compromís es pot observar el deficient estat del terreny de joc, amb les porteries tortes i rovellades, així com també les xarxes trencades.

 

Respecte als vestidors, es troben oberts amb matalassos i altres estris abandonats al seu interior. Una de les casetes laterals allotja el sistema d’il·luminació que abasteix les dues torres del camp i també es troba oberta amb total accés al panell elèctric.

 

Respecte a les bigues de pedra, que fan de graderia, es troben tortes com a conseqüència que la plataforma de subjecció està solta del terra, el que denota la falta de manteniment amb el pas dels anys.

 

Finalment la tanca exterior perimetral es troba rovellada en la seua totalitat i doblegada pel pas dels anys i la falta de manteniment.

 

Des de Compromís per Torrent s’adverteix que no és l’única instal·lació esportiva del terme municipal amb aquest estat de deteriorament, tenint en compte que els ecovalencianistes també denunciaren el lamentable estat de l’altre camp de futbol dependent de la Diputació, ubicat a la partida del Realó.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.204.34.64

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.