Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 28 de Juny del 2021
SUCESSOS

La Policia Nacional deté a un home per atropellar a un jove

Presumptament el va atropellar amb el vehicle com a represàlia per haver amenaçat al seu nebot. La víctima, ferida en una cama, va ser traslladada a un centre hospitalari

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 25 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de lesions, després d'atropellar, pel que sembla intencionadament, amb el seu vehicle a un jove que hauria discutit amb el seu nebot.

 

Els fets van ocórrer aquest dilluns quan els agents que es trobaven realitzant labors de prevenció de la seguretat ciutadana van observar al carrer Xocolaters un turisme mal estacionat i, a uns pocs metres de la part davantera d'aquest, un home tendit en el sòl i un altre home damunt d'ell.

 

Ràpidament els policies es van dirigir al lloc i van observar que el jove que estava tendit tenia una ferida sagnant a la cama esquerra, a l'altura de la tíbia, manifestant-los que aqueix home l'acabava d'atropellar amb el vehicle.

 

Després d'entrevistar-se amb el sospitós, va confessar als policies que hauria atropellat pel que sembla intencionadament amb el seu cotxe al jove, després de passar amb el vehicle casualment per la zona i observar com aqueix xic presumptament amenaçava al seu nebot amb un punxe. Els agents van intentar localitzar aquesta arma blanca, sense trobar-la.

 

Els policies van alertar als serveis sanitaris que van traslladar a la víctima a l'hospital en presentar fractura oberta de tíbia i peroné. Per tot l'anterior, els policies van detindre al conductor com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.160.156

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.