Dilluns, 27 de Març del 2023

Actualitzada Divendres, 24 de Març del 2023 a les 17:59:22 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 22 de Juny del 2021
FESTES

El Sant Sepulcre finalitza la restauració

En febrer de 2020 els confrares van viure van celebrar la restauració del pas pel seu 90é aniversari, però la pandèmia va impedir concloure els actes.

La‌ ‌Germandat ‌del‌ ‌Sant‌ ‌Sepulcre‌ ‌de‌ ‌Torrent‌ ‌va finalitzar‌ ‌la‌ ‌setmana‌ ‌passada‌ ‌la‌ ‌restauració de la seua imatge,‌ ‌que‌ ‌es‌ ‌havia‌ ‌quedat‌ ‌paralitzada‌ ‌amb‌ ‌la‌ ‌pandèmia,‌ ‌adornant‌ ‌amb‌ ‌clavells‌ ‌la‌ ‌imatge‌ ‌de el‌ ‌Crist‌ ‌Jacent‌ ‌que‌ ‌es‌ ‌troba‌ ‌en‌ ‌la‌ ‌Capella‌ ‌de‌ ‌la‌ ‌Església‌ ‌de‌Nostra‌ ‌Senyora‌ ‌de‌ ‌Mont-sió.‌ ‌ ‌

 

Recordem que l'any 2020 el Sant Sepulcre  celebrà el seu 90é aniversari remodelant i restaurant el seu pas i la capella i va preparar una sèrie d’actes públics que porten també aconseguir canvis i aportacions al patrimoni artístic de la ciutat. Entre les novetats es va realitzar una rèplica idèntica a l’original de la figura del Crist, perquè puga ser utilitzada per la germandat quan aquesta participe en actes que tinguen lloc en altres ciutats.

 

En febrer de 2020 els confrares van viure un acte emotiu i històric amb la benedicció de la remodelació i restauració del pas del Sant Sepulcre, així com la capella on descansa la imatge en la Parròquia Ntra. Sra. de Monte-Sió. La pandèmia va impedir concloure els actes d'aniversari i la restauració final que s'ha conclós a l'actualitat. 

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.250.73

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.