Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 21 de Juny del 2021
PARTIT POPULAR

El PP crea el “Consell dels Barris” i es reuneix per primera vegada amb les associacions de veïns

Folgado: “Els barris sempre han sigut una prioritat per al PP. Després de reunir-nos amb diversos representants veïnals, comprovem que calia posar-se de nou per millorar Torrent hui i pel seu futur, ja que, el que no fem des del PP, està demostrat que l'actual govern socialista, esgotat i cansat, no ho farà”. 

La Sotssecretaria de Barris del Partit Popular de Torrent s'ha posat en marxa hui, convocant l'I Consell dels Barris de Torrent en el qual han participat més de 10 associacions de veïns, en un format reduït per a complir amb la normativa COVID-19.

 

La Presidenta – Portaveu dels populars, Amparo Folgado al costat del Secretari General, José Francisco Gozalvo s'han citat amb més de deu associacions de veïns de Torrent, a la terrassa de l’Antic Mercat, on han posat les bases del Consell dels Barris que vol liderar el Partit Popular des de l'oposició.

 

Folgado ha afirmat que “Després del Congrés del PP de Torrent, hui reiniciem el contacte amb les associacions de Torrent i hem posat en marxa el que denominem Consell dels Barris, per a recollir les reivindicacions dels veïns de Torrent i, sobretot, és important poder fer-ho en comú, en una mateixa taula, comprovant que la majoria de problemes dels barris de Torrent són els mateixos”.

 

A més, Folgado també ha assenyalat que “hui hem parlat d'inseguretat i de la brutícia als carrers, del trànsit, falta d'aparcaments, desperfectes en la via pública i, en definitiva, els representants de les associacions de la ciutat, han pogut expressar-se en llibertat i parlar de l'abandó de Torrent, per part de l'equip de govern”.

 

Des del Partit Popular s'ha assenyalat que, en cadascuna de les reunions del Consell de *Barris, s'alçarà una acta, amb deures per al Grup Municipal del PP, que traslladarà les queixes i suggeriments a la Corporació municipal i a l'equip de govern socialista i de Cs, perquè es posen a treballar.

 

També, la presidenta dels populars, Amparo Folgado ha subratllat que “després d'aquesta primera presa de contacte, visitarem cadascun dels barris juntament amb els seus veïns i ens comprometem a visualitzar cadascun dels seus problemes”. Ja que, per als populars de la ciutat, els barris són una prioritat, com afirma la seua presidenta “Els barris sempre han sigut una prioritat per al PP, tant en el govern com en l'oposició. Després de reunir-nos amb diversos representants veïnals, comprovem que calia posar-se de nou per millorar Torrent hui i pel seu futur, ja que, el que no fem des del PP, està demostrat que l'actual govern socialista, esgotat i cansat, no ho farà”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.236.89

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.