Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 18 de Juny del 2021
CRISI CORONAVIRUS

Baixa 9 punts la incidència acumulada de Covid-19 a Torrent fins a l'index 55

Segons les dades facilitades per conselleria els contagis per cada 100.000 habitants han passat de 64 casos a 55 en 3 dies

Després de diverses setmanes amb la incidència acumulada en alça a Torrent per fi podem parlar d'una baixada de 9 punts. Segons les dades facilitades per la conselleria de Sanitat, els contagis per cada 100.000 habitants han passat de 64 casos a 55 en 3 dies. En total, des que va començar la pandèmia ja són 7.014 persones contagiades en la capital de l'Horta Sud, 12 més des de l'última actualització. Una altra dada positiva, continuen sent els decessos que es mantenen en 161.



La mitjana de la Comunitat Valenciana continua mantenint-se en 34 casos i continua sent la més baixa del territori nacional. La incidència acumulada mitjana d'Espanya per fi ha descendit dels 100 casos per cada 100.000 habitants.



Amb aquestes dades, l'obligatorietat de l'ús de la màscara en exteriors està cada vegada més a prop i els experts plantegen finals de juny com la data clau. Són cada vegada més les Comunitats Autònomes que estan pressionant perquè això ocórrega i deixar d'usar màscara en exteriors, sempre que es complisca la distància de seguretat.

 

En països com França i Bèlgica, amb una incidència semblant o una mica superior a la de la Comunitat, el seu ús en exteriors s'ha eliminat excepte en espais amb grans aglomeracions de persones com a mercats ambulants, per exemple. Itàlia es planteja com a data el 15 de juliol. A Espanya, de moment no hi ha una data concreta, però, en el que sí que coincideixen les autonomies és a eliminar el seu ús obligatori en tots els territoris per igual, encara que es compten amb dades epidemiològiques diferents.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.0.240

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.