Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:42:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 11 de Juny del 2021
VOX

VOX es reunix amb CÁRITAS

El portaveu del grup municipal VOX TORRENT, Salvador Benlloch, s'ha reunit amb el Bauset, coordinador de Càritas Torrent, qui ens ha traslladat totes i cadascuna de les activitats que realitzen, tant les orientades al foment d'ocupació com les encaminades a labors socials. Així, per exemple, entre la seua oferta formativa destaquen els cursos per a endinsar-se en oficis com el de carretoner, empleada de llar o gestió d'economia domèstica; i, quant a la seua labor social, posseeixen un economat que posa a disposició aliments a preus molt assequibles.

 

Bauset ha indicat que tenen unes despeses anuals de més de 30.000 € i que perceben una subvenció de l'Ajuntament de 15.000 €; quantitat insuficient donades les circumstàncies actuals i l'impacte tan negatiu que ha tingut la pandèmia a la nostra ciutat; originant-se nombroses cues a la porta de Càritas per a recollir aliments. Des del grup municipal VOX TORRENT diuens: "ens resulta insòlit que una entitat perceba tan escassa ajuda, mentre l'equip de govern rega amb quantitats més elevades a entitats pro-catalanistes o empra el pressupost municipal a dissenyar tallers incomprensibles i de mal gust, com els oferits en l'últim 8M."

 

Cal ressaltar que Càritas està format per voluntaris, els qui cedeixen el seu temps i esforç per a ajudar als més necessitats: "volem posar en relleu tan noble labor. Igualment indicar que tot el recaptat per l'entitat, es destina íntegrament a pal·liar les necessitats bàsiques dels més desfavorits. Des del grup municipal VOX TORRENT, fem una crida a l'equip de govern perquè en els següents pressupostos augmente la dotació econòmica dirigida a Càritas, perquè és clarament insuficient i considerem que l'actual situació derivada de la pandèmia així ho requereix."-afirmen.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.91.153

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.