Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 05 de Juny del 2021
VOX

VOX es reunix amb empreses del polígon Mas del Jutge

Van recollir les queixes com la falta de neteja; voreres inexistents, senyalització pobra, manca de serveis, una ineficaç recollida de fems, falta de poda i passos de vianants insuficients.

El portaveu de VOX a l'ajuntamnt de Torrent, Salvador Benlloch, es va reunir amb part de la Directiva d'ASET, associació d'empresaris fundada en 2017 i amb 130 empreses associades, amb la finalitat de conéixer de primera mà l'actual situació del Polígon Mas del Jutge. Des del grup municipal VOX van recollir les queixes i denúncies transmeses com la falta de neteja; voreres inexistents, senyalització pobra, manca de serveis, una ineficaç recollida de fems, la formació d'embassaments d'aigua, falta de poda i jardineria o senyalització viària i passos de vianants insuficients. Els van indicar que necessiten una imatge regenerada per a captar empreses, així com millorar notablement el servei de transport entre els treballadors i els seus centres de treball; perquè conten que alguns empleats acudeixen a treballar al Polígon a peu des de Torrent.

 

Des de l'agrupació verda afirmen: "Les actuacions des de l'Ajuntament haurien de partir de la base particular de la fundació històrica d'aquesta zona industrial, i revertir-la cap a un espai modern i atractiu, integrat a la ciutat, amb autobusos i llançadores que connecten les estacions de metro amb el Polígon, parades amb marquesines ben definides i horaris concorde a l'activitat industrial tan important que allí es realitza. Així mateix, comenten que el carril bici que s'ha construït és completament insuficient per la seua poca longitud."

 

Des del grup municipal VOX TORRENT reclamen a l'Ajuntament que s'escometen solucions concretes que resolguen d'una forma ràpida i eficaç la situació d'aquestes empreses,  així com, convertir-ho en centre atractiu per a fundar noves empreses i atraure unes altres que generen riquesa.

 

Les principals reivindicacions que ASET ens transmeten són:

1. La integració del Polígon en la línia d'autobús que corresponga.

2. Escometre un projecte de llançadora que connecte amb la freqüència i horaris necessaris les estacions de metro i la zona industrial.

3. Realització de marquesines apropiades per a les parades d'aquesta llançadora.

4. repavimentar les voreres existents i urbanitzar les zones mancades d'elles; així com reparar aquells llocs on s'embassa aigua.

5. Confeccionar un pla de senyalització viària correcte, amb incidència en els passos de vianants.

6. Revisió del contracte de retirada de fems i residus.

7. Estudi i incorporació del Polígon en les actuacions respecte a poda i jardineria amb l'empresa adjudicatària d'aquestes competències.

 

Per a finalitzar, Salvador Benlloch, insisteix en la necessitat d'actuar i dur a terme les reivindicacions dels empresaris de Mas del Jutge i demanen a l'equip de govern de l'Ajuntament de Torrent solucions per a convertir el Polígon en un vertader centre econòmic concorde a una ciutat de 85.000 habitants.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.119.148

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.