Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 03 de Juny del 2021
POLÍTICA

Ros acusa Compromís de "persecució política" i creu que la querella "no té recorregut judicial"

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, haurà de comparéixer davant un jutjat de Torrent, en qualitat d'investigat, per presumpta prevaricació d'administració per omissió després de la denúncia que van presentar els nacionalistes el passat 1 de març

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha acusat Compromís de "persecució política". La notícia ha saltat a primera hora del matí quan s'ha sabut que el màxim representant de la ciutat haurà de declarar el pròxim 8 de juliol en el Jutjat d'Instrucció número 2 de Torrent, en qualitat d'investigat per un presumpte delicte de prevaricació administrativa, després de la denúncia presentada pels nacionalistes davant la fiscalia el passat 1 de març.



Ros que ha comparegut davant els mitjans rodejat per tot el seu equip de govern, ha acusat els nacionalistes, especialment a Pau Alabajos, portaveu de Compromís per Torrent de "persecució política". "És un tipus de política que no m'agrada i que no beneficia ni millora la vida de les persones, que és el que ha de ser i així entenc jo la política" ha explicat el màxim edil.

 

A més ha recalcat que "va acudir a la fiscalia l'1 de març, en el pitjor moment de la pandèmia per a la nostra ciutat en comptes de preocupar-se del benestar dels seus veïns i veïnes com estàvem fent nosaltres". També ha declarat que "després de rebre la denúncia i a primera vista, els serveis jurídics de la casa opinen que no tindrà molt recorregut judicial".



A la seua dreta li acompanyava també el portaveu del govern, Andrés Campos, que ha sigut molt dur amb Pau Alabajos, portaveu de Compromís *per Torrent i signant de la denúncia. "Només busquen crear un circ mediàtic i volen judicialitzar la vida política d'aquesta ciutat".

 

Campos ha anat més enllà i ha acusat Alabajos de "voler guanyar-se al seu electorat mitjançant querelles, cosa que no ha sabut fer en les urnes". A més, ha volgut recalcar en el seu discurs que "sembla que s'hagen oblidat que de 2010 a 2015 va estar governant el Partit Popular i se centren només en la figura de Jesús Ros denunciant-ho per la via penal quan aquest tipus d'assumptes es poden resoldre pel contenciós administratiu i no amb una querella penal".



"Jo tinc ganes de tot"
Davant la pregunta de si aquest cas pot comprometre el seu futur polític, Ros el té clar, "no té cap conseqüència política aquest cas dins del meu partit i jo estic amb ganes de tot, us el podeu ni imaginar, ara i dins de dos anys. Dins de dos anys hi haurà eleccions i les tornarà a guanyar el Partit Socialista"

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.140.185.147

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.