Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 01 de Juny del 2021
COMERÇ

Torrent es prepara per a la huitena Fira d'Escoles Emprenedores Sostenibles

Un any més l'Ajuntament de Torrent, a través de IDEAT, impulsa el programa d'Escoles Emprenedores Sostenibles que, amb aquesta, serà la huitena fira celebrada a la ciutat. L'esdeveniment tindrà lloc el divendres 4 de juny de 9.00 a 13.00 hores en L'Antic Mercat de Torrent.

 

Escoles Emprenedora Sostenibles (EES) és un programa lúdic- educatiu dirigit a l'alumnat de primària i secundària que proposa treballar amb els més joves els valors propis de la cultura emprenedora com l'autonomia, la creativitat, el treball en equip i la presa de decisions mitjançant la creació d'empreses sotenibles a l'aula. Amb aquesta iniciativa, els alumnes/as triaran la forma jurídica de l'empresa, nomenaran els seus representants i elaboraran els productes o dissenyaran els serveis per a la comunitat.

 

Durant el curs escolar 2020-2021 en el marc de l'assignatura d'Iniciativa a l'Activitat Emprenedora de 3r i 4t de l'ESO, el Col·legi 'San José i Santa Ana' i el Col·legi 'Santa Teresa de Jesús', amb més de 90 estudiants són els protagonistes d'aquesta nova edició.

 

Aquest divendres 4 de juny en L'Antic Mercat de Torrent, coincidint amb el mercat ambulant municipal, serà on les empreses creades durant el curs oferiran els seus productes i serveis al públic. I també, com cada any, el 20% dels beneficis recollits de la venda aniran destinats a una ONG que cada cooperativa ha triat en assemblea. Es tracta d'emprendre, sensibilitzar i que la EES continue sent un projecte educatiu, solidari i sostenible.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.41.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.