Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 01 de Juny del 2021
CRISI CORONAVIRUS

Simón posa data a la fi de l'ús de la mascareta en exterior

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries ha aclarit que es consensuarà amb les comunitats autònomes

Fernando Simón ha posat data a la fi de l'ús de la màscara en exteriors. El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries calcula que serà a finals i fins i tot a mitjan aquest mes de juny. Simón ha recalcat que es consensuarà amb les comunitats autònomes.

 

El bon ritme en el pla de vacunació amb la població de risc ja pràcticament immunitzada, comença a posar damunt de la taula la relaxació de mesures en exteriors. L'obligatorietat de l'ús de la màscara es va implantar fa ja un any tant en interiors com exteriors, fins i tot complint amb la distància de seguretat.

 

"S'està treballant, des de fa temps, a modificar la norma d'ús de les màscares de manera progressiva i podria arribar abans que s'aconseguisca la immunitat de ramat" ha explicat Simón.



A més ja hi ha alguns presidents autonòmics com García Paje, president de Castella-la Manxa que fins i tot ho va anunciar en el seu discurs en el dia de Castella-la Manxa. Altres presidents com el de Catalunya ha anat més enllà i Pere Aragonés es planteja l'inici del pròxim curs sense màscares.



Però eliminar l'obligatorietat de l'ús de les màscares en exteriors "no es pot fer de la nit al dia" ha apuntalat Simón. La seua obligatorietat s'inclou en una llei sanitària que s'ha de "modificar" després d'una reunió del Consell Interterritorial amb la resta de comunitats autònomes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.252.8

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.