Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 31 de Maig del 2021
FUTBOL

El Torrent CF salva la categoria i celebrarà el seu centenari en tercera divisió

L'empat enfront del Crevillent permet a l'equip taronja mantindre la categoria en la penúltima jornada de la temporada

Després d'una llarga temporada, marcada per la situació de la Covid-19, el Torrent CF es jugava la permanència en noranta minuts amb l'objectiu de salvar la categoria després de l'anhelat ascens 27 anys després i amb l'objectiu de celebrar el centenari, la pròxima temporada, en Tercera Divisió.

 


Al davant, el Crevillent Esportiu, que arribava al Sant Gregori obligat a guanyar per a mantindre vives les seues aspiracions de cara a mantindre també la categoria. La trobada va començar amb el Torrent CF voltant la porteria de Raúl Poveda. Primer David i a posteriori Michel van donar els primers avisos quan encara no s'havia complit el primer quart d'hora de partit.

 

El conjunt alacantí va respondre amb una cabotada d'Óscar Amat que se'n va anar per damunt de la porteria de Charlie. Després d'una arrancada trepidant, el joc s'allunye de les àrees i el Crevillent es va ensenyorir de la possessió de la pilota. Això no importava al Torrent CF que, a la contra, buscava les seues opcions de donar el primer colp. Superada la primera mitja hora de joc, els d'Ángel López van tornar a avançar la línia de pressió. Fruit d'aqueixa pressió, Pedro va robar a la vora de l'àrea i va cedir per a Yassine, al qual se li va quedar la pilota arrere quan ja encarava a Poveda.

 

A continuació, el mateix Yassine va robar la cartera a la defensa alacantina i entre el 9 taronja i Montoliu (que havia entrat substituint a Fluixà per lesió) no van arribar a finalitzar la jugada. Tornava a trepitjar àrea el conjunt taronja amb insistència i amb perill. En el minut 40, Yassine d'esquena a porteria queia dins de l'àrea, però el col·legiat no aprecie penal sobre el davanter del Torrent CF. En la següent jugada, prèvia al gol, una altra combinació entre Pedro i Michel posava en peus la graderia del Sant Gregori.

 

Sense temps per a asseure's per al públic, en una altra arribada de Yassine, aquesta vegada per banda dreta, va posar la pilota a l'àrea per a David que, va cedir de cara a Michel per a rematar només enfront de Poveda que va salvar miraculosament, quan es cantava el gol. El rebutge li va caure a Pedro Moreno i es va acomodar i amb la dreta la posava al fons de la xarxa per a deliri de la graderia mancant cinc minuts per al descans.

 


En l'inici de la segona meitat, a penes complit el primer minut, a l'eixida d'un córner, Escobar va rematar de cap i la defensa alacantina evitava el segon sobre la línia de gol. Abans de complir-se el minut 60, Michel tornava a exigir a Raúl Poveda que havia d'eixir de la seua porteria per a buidar i a continuació traure un u contra un que, no obstant això, el col·legiat va anul·lar per fora de joc. El Crevillent Esportiu va avançar files obligat per la necessitat i en el minut 66, després d'un contraatac, Javi Solsona posava les taules en el marcador. No van tardar a reaccionar els d'Ángel López.

 

Pràcticament, en la següent jugada, David controlava dins de l'àrea i la seua rematada el salvava miraculosament a córner Raúl Poveda, sens dubte, el més destacat de l'equip alacantí. Amb el pas dels minuts, al Crevillent se li esgotava el temps i necessitava obligatòriament guanyar per a continuar viu en la lluita per la permanència. El Torrent CF aguantava bé arrere, sense concedir ocasions de perill fins a arribar als minuts finals que van ser d'autèntic infart.

 

Des de Benicarló arribaven bones notícies, perquè la victòria de l'Hèrcules CF "B", feia bo l'empat per al Torrent CF. I així va ser. Després de sis minuts agònics de prolongació, l'àrbitre va assenyalar el xiulet final que va deslligar l'eufòria en Sant Gregori. El Torrent CF seguirà una temporada més en Tercera Divisió i podrà celebrar la temporada del centenari, la 2021-2022, en categoria nacional.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.200.86

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.