Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Maig del 2021
ESPORTS

El Torrentí Paco Alcàsser alça la Copa Europa League amb el Villareal

El davanter de Torrent format en la Montesión va eixir en el minut 77 i va marcar el tercer gol del torn de penals amb la qual l'equip de Castelló ha fet història

Per unes hores la ciutat es va pegar al televisor i les xarxes socials per a seguir la final d'un equip que no era de Torrent, però que sí que tenia en les seues files a un torrentí il·lustre. Paco Alcàsser va fer que el groc fóra el color dels torrentins per unes hores, i que molts estigueren pendent del que feia el Villareal a milers de quilòmetres.

A la ciutat polonesa de Gdansk l'atacant torrentí va ser un dels jugadors més actius en el partit contra un totpoderós Manchester United. Un històric del futbol contra un equip d'una ciutat amb menys habitants que la ciutat de Torrent i que reeditava la típica imatge del gegant Goliat contra David.

Paco Alcàsser va ser un dels herois d'aquest partit i també de la competició europea, on ha marcat 6 gols en 10 partits. En les xarxes de la ciutat han sigut molts els torrentins que han compartit la seua foto, i la seua gesta pel que ha suposat, i molt temps després de la “traïció” que va suposar eixir del València CF per a marxar al Barcelona.

El jugador torrentí va fitxar al gener de 2020 amb el club groget fins a l'any 2025 després del seu pas pel Borussia Dortmund on també va ser un home destacat.

Un golejador amb molt d'instint
Paco Alcàsser García (Torrent, 30/08/1993) és un davanter que des de molt xicotet ha demostrat el seu instint golejador. El futbolista valencià té un potent tret i també gran capacitat de rematada a porta amb totes dues cames, a més d'un bon joc aeri, i molt llest entre les defenses.

El torrentí va iniciar-se al futbol a la pedrera del Montesión on va entrar amb 5 anys i més tard del Torrent CF, però amb la seua qualitat prompte se li va quedar xicotet. El torrentí jugava ja en la Selecció Valenciana i prompte va ser fitxat per a les categories inferiors del València CF, i va passar molt jove al primer equip del club, on va arribar a disputar 124 trobades i va convertir 43 gols.

Ha militat també cedit una temporada al Getafe CF, disciplina en la qual va jugar 23 partits i va signar quatre gols. De l'equip ‘che’ va passar a defensar els colors del FC Barcelona, on va jugar 50 partits i va ser capaç d'anotar 15 gols. Del conjunt culer va marxar a Alemanya. Concretament, al Borussia Dortmund, on ha signat els seus millors registres golejadors. Amb l'elàstica negriamarilla, va jugar 47 partits i va marcar 26 gols. A més, Paco Alcàsser ha sigut internacional amb la Selecció Espanyola. El davanter de Torrent ha defensat la samarreta rojigualda en una vintena de trobades.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.172.252

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.