Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 27 de Maig del 2021
FUTBOL SALA FEMENÍ

L'Hispànic venç amb gols en la seua visita al Menorca

Cal ressaltar la complicada situació de l'equip torrentí que es desplace a terres Balears per a disputar la seua penúltima eixida de la temporada, amb un equip baix mínims
Mercadal 1 CEF Hispanic València Esport 8

Ressaltar la complicada situació de l'equip torrentí que es desplace a terres Balears per a disputar la seua penúltima eixida de la temporada, amb un equip baix mínims. Set guerreres que estan mostrant el seu alt compromís, lliurament i lluita amb el club amb el qual es van comprometre en l'inici de temporada, és per a estar orgullosos de la lleialtat a la seua paraula i el compromís cap a l'equip, aquest esport i sobretot cap a elles mateixes.

 


S'enfrontaven a l'equip menorquí també descendit, des de l'inici les de Torrent van eixir a resoldre prompte la trobada aplicant una forta intensitat, controlant en tot moment el partit i el control de l'esfèric, contínues combinacions de banda a banda per a obrir la defensa, alta pressió per a recuperacions molt ràpides, però el gol es cap a esperar malgrat les contínues ocasions clares.

 

El primer gol arriba complit el minut 6 obra d'un fort i ras tret des de l'esquerra de Romina per a batre per baix a la portera i obrir el 0-1, el segon gol torrentí també de Romina va ser un calc del primer, però en banda contrària en el minut 7, el 0-3 i 0-4 amb sengles gols d'Alejandra en els minuts huit i nou després de combinacions al primer toc, el 0-5 va ser per a Pauli després d'una altra rapidíssima contra, el 0-6 i 0-7 van ser novament per a Romina, jugadora del partit en els minuts 14 i 15, la trobada sota una mica la seua intensitat i es va arribar al descans.

 


Després de la represa les valencianes una miqueta esgotades pel viatge l'alt ritme dels primers vint i l'amplitud del resultat es van limitar a controlar la trobada i esperar alguna contra, però el domini valencià era palpable, les illenques una miqueta eixelebrades en el joc ofensiu, perdien l'esfèric amb rapidesa i les ocasions de gol no arribaven amb contundència. 

 

El primer tir balear entre els tres pals arribà per mitjà en un penal en el minut 28 que Aida va detindre, el gol de les menorquines arribe per mitjà d'un autogol de les torrentines després d'una cessió a porteria en el minut 29 per a il·luminar l'1-7 i com les illenques volien marcar el seu gol, centre de les valencianes al segon pal i la defensora balear mana l'esfèric a l'esquadra de la seua porteria i posar l'1-8 definitiu, els últims deu minuts van ser de pura transició excepte alguna ocasió per a les de Gines.

 

Victòria de les de Torrent, que ressalta la gran faena i el compromís d'unes xiques disposada a lluitar i competir fins a l'últim minut de la temporada. Sentir-se orgullós d'elles és quedar-se curt.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.165.66

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.