Dijous, 27 de Maig del 2021
FUTBOL FEMENÍ

L'amateur femení del Mont Sió punxa en la seua carrera pel títol

CD Mont Sió "A" 1 UD Almoines 2

Sorpresa la viscuda en el Sant Gregori amb la visita de l'Almoines, l'equip de la Safor en huitena posició frene la carrera de les col·legiales en la seua lluita pel títol, deixant la situació de manera que ja no sols depén d'elles, a més han d'esperar que el AT. Càrcer marmitó en algun de les seus partits.

Encontre en un dia plujós i que es va posar de cara per a les torrentines després de transformar Jenny un penal en el minut 4 i avançar-se 1-0, però el futbol no són matemàtiques i el que comet errors l'acaba pagant i més quan perdones les ocasions clares que disposes, si a això afegim que en el minut 35 empatava 1-1 l'Almoines després d'un gol en pròpia de les torrentines, arribant el nerviosisme al quadre torrentí.

Després del descans l'equip col·legial va eixir amb més ansietat que concentració i en el minut 57, Lucia va tornar a sorprendre les blavenques en l'únic tir que van fer les visitants en quasi tota la trobada per a avançar a les seues 1-2, les de Vero van intentar revertir la situació, però la inclemència del temps i el mal estat del camp que estava rapidíssim evitava que les torrentines feren el bon joc que les caracteritza que sumat al nerviosisme i l'ansietat feia que cometeren moltes imprecisions, deixant una trobada per a oblidar.

LA BASE FEMENINA DEL CLUB AMIGONIANO CONTINUA INTRACTABLE
CD Mont Sion 4 CF Fènix Moncada 0

El diumenge al matí van ser les xiquetes de Desi les que iniciaven la marxa davant el Fènix Moncada i ho van fer com s'esperava d'aquestes xicotetes gegants, treballant molt bé en defensa i jugant molt ordenades en atac, buscant els buits de les de Moncada, Claudia en el minut 4 obria el marcador, però la clau va estar en el paradó d'Alba després de xiular el col·legiat una clara cessió en els minuts finals del primer temps a tres metres de la porteria i així evitar l'empat, posteriorment Diana ampliava diferències en l'últim minut del primer temps després de la parada d'Alba i eixir al contraatac plantant-se en l'àrea per a posar el 2-0 abans del descans.

En la represa les de Desi van eixir a dominar el partit, en el minut 35 Diana tornava a marcar per a posar-se 3-0, la guinda la va posar la rossa Maricruz en el minut 48 en enviar l'esfèric al fons de la xarxa després de repel·lir el pal el tir de Diana deixant el 4-0 definitiu.Victòria per a coliderar aquesta fase Plata que s'haurà de jugar amb la UD Aldaia CF, tots dos invictes.

CD MontSion 4 Mislata CF "C" 0
Les Infantils Cadet de Gabi, es jugaven la fase Plata del campionat davant el Mislata CF "C", amb la pluja de convidada, el terreny de joc es va tornar rapidíssim, la qual cosa va servir perquè les torrentines aprofitaren la situació i buscaren balons en profunditat a Carla, amb la seua qualitat i potència, destrosse les il·lusions de les mislateres fent quatre gols per a guanyar el partit 4-0.

La victòria dóna quasi la consecució del títol de la fase Plata, jugant l'ultime trobada a Villena, amb la situació que amb un punt serien primeres, ja que les alacantines tenen un partit menys.