Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Maig del 2021
FESTES

El Corpus es viurà dins de l'Assumpció i amb el ball de la Moma

La festa gran se celebrarà un altre any sense procesons ni activitats festives al carrer.

Torrent es prepara per celebrar les solemnes festes que els Clavaris i l'Obrería del SANTÍSSIM SAGRAMENT Organitzen amb motiu de la Festivitat del corpus a Torrent en este atípic 2021. Una altra festa que es virà dins dels temples de la ciutat. 


Així doncs, el primer dels actes oficials va ser el passat dimarts, 25 de maig, quan a les  20.00 h. es va celebrar la conferència de Jesús Corbí en el Temple de l'Assumpció de Ntra. Sra. La festa continua demà, dimecres 2 de juny, amb la Santa Missa i Trisagi cantat, a les 19.30 h. també en l'Assumpció. A l'endemà, dijous 3 de juny, serà el torn de la segona missa i trisagi també a laes 19.30 h. que conclourà el divendres, 4 de juny a la mateixa hora. 


La festa gran se celebrarà un altre any sense procesons ni activitats festives al carrer. El diumenge, 6 de juny, a  les 11.30 h. se celbrarà dins del temple de l'Assumpció la solemne Missa Major i a les 18.30 h. serà el torn de les vespres i adoració al Santíssim, amb la incorporació dins de la parròquia del ball de la Moma i la benedicció solemne. Cal recordar que cada any  les tradicionals danses del Corpus són oferides per part del Grup de Ball de l’U i Dos de la Llar Antoniana i la música de la Colla de Dolçainers de Torrent, on no poden faltar els populars personatges dels Arquets, la Magrana, els Pastorets, els Nanos, la Moma, la Degolla, els Cavallets o les Betes. També participen en la processó els xiquets i les xiquetes que han pres la comunió en totes les parròquies de Torrent; i que enguany tampoc podran processonar per segon any consecutiu a causa de la pandèmia de la covid19.

 

Per últim, el dilluns 7 de juny, a les 19.30 h. en la Parròquia de l'Asunción de Ntra. Sra. se celebrarà la missa pels confrares difunts.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.107.161

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.