Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 24 de Maig del 2021
EDUCACIÓ

S'inicia la matriculació de l'alumnat d'infantil i primària

A partir del 25 de maig es poden presentar les sol·licituds d'admissió

L'Ajuntament de Torrent, amb l'objectiu de facilitar els tràmits per a escolaritzar a l'alumnat, informa sobre les dates i el procediment d'admissió i matriculació en els centres docents públics i privats concertats de la ciutat. Per a trobar la informació més rellevant sobre la matrícula del pròxim curs escolar, en la web de l'ajuntament s'ha disposat un llistat de documents i una taula amb dates i resum de tots els tràmits necessaris.


http://www.torrent.es/torrentpublic/inicio/serveis/educacio/admissio.html?idioma=cs


I. Procés d'admissió de l'alumnat en Educació Infantil i Primària
Des del 25 de maig fins al 2 de juny queda obert el termini per a sol·licitar l'admissió en el curs 2021-22 dels nivells d'Infantil i Primària. El 16 de juny es farà pública una llista provisional de les sol·licituds rebudes, que passarà a ser la llista definitiva d'admesos a partir del 30 de juny. Si es vol presentar alguna reclamació al resultat definitiu, haurà de realitzar-se en el termini d'un mes des de la publicació de la llista d'admesos.
El termini de matrícula per a escolars d'infantil i primària comença l'1 de juliol i es prolongarà fins al 16 de juliol.


II. Procés únic d'admissió de l'alumnat en ESO i Batxillerat.
La presentació de sol·licituds d'admissió es farà entre el 3 de juny i el 14 de juny. Després de publicar-se una primera llista provisional d'admesos, el dia 14 de juliol, el resultat definitiu dels admesos es donarà a conéixer el 23 de juliol. Així mateix, es compta amb un mes per a presentar possibles reclamacions al llistat definitiu.
Des del 26 de juliol fins al 29 de juliol podran iniciar-se els tràmits per a la matriculació de l'alumnat de secundària i batxillerat.

Atés que el procediment d'admissió als centres escolars només pot realitzar-se de manera telemàtica, les persones que no puguen accedir a mitjans electrònics trobaran habilitat un punt d'atenció als usuaris en el mateix centre en el que sol·liciten la plaça.


També les reclamacions, al resultat provisional o al definitiu, es realitzaran per mitjans electrònics, podent accedir a l'aplicació disponible en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.


https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/calendario-de-admision/

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.174.174

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.