Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Maig del 2021
POLÍTICA

Claramonte s'ofereix com a coordinador autonòmic de Ciutadans

El regidor de Torrent reivindica el municipalisme com a solució per a la crisi en el partit en la Comunitat Valenciana

“Molts companys m'han animat a presentar-me”, ha apuntat Raúl Claramonte, després de conéixer-se la intenció del regidor de Torrent. La notícia ha eixit a la llum davant els rumors del pròxim nomenament del lloc de coordinador autonòmic a la Comunitat Valenciana, que porta diversos mesos sense coordinador des de l'eixida cap al PP de Toni Cantó.


Claramonte s'ha oferit a la presidenta del partit, Inés Arramadas, per a canviar el partit en la Comunitat Valencià després dels canvis succeïts en el partit. El càrrec de coordinador en ciutadans és l'equivalent al de secretari d'organització en altres formacions. Per a Claramonte, “el municipalisme ha d'aprofitar-se com a punt de partida per a rellançar el partit. Els regidors i el municipalisme són necessàries per a motivar a les bases, amb l'objectiu de fer polítiques que eviten els extrems”.


“No podem quedar-nos parats i veure com el partit s'està desintegrant sense intentar solucionar-lo”, ha assenyalat Claramonte, regidor en la segona població més important de la província de València. Raúl, que procedeix de UPYD, ha alertat a la direcció de la necessitat d'apostar pel municipalisme i no cometre els mateixos errors que va tindre la formació magenta.


“Si es confia en mi, lluitaré amb totes les forces, i si no és així, continuarem treballant per a defensar idees liberals i de centre”, ha assenyalat Claramonte, que recorda que va prendre la decisió de postular-se a la direcció després d'una mala nit en el partit. “Moltes persones des de llavors m'han animat a seguir, a apostar pel municipalisme com a base”.


Al contrari que en altres partits, la decisió sobre la direcció la prendrà la direcció nacional, ja que no existeix procés de primàries, per la qual cosa haurà de ser a Madrid on es prenga la decisió.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.207.161.212

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.