Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 23 de Maig del 2021
DEPORTES

El Torrent CF es jugarà la permanència en Tercera Divisió a casa en l'últim partit

Els d'Ángel López, que van aconseguir una important victòria per 0-2 davant l'Hèrcules B, depenen de si mateixos per a mantindre's i jugar l'any del seu centenari en Tercera Divisió

Importantíssima victòria del Torrent CF. Amb 32 punts, els torrentins són com a mínim quarts, i els valdria amb un empat enfront del Crevillent si el club alacantí, el Paterna o Benicarló guanyen est els dos partits que els queden. La calculadora de punts està a favor del Torrent CF, que li ho jugarà tot en un partit d'infart en l'estadi Sant Gregori aquest pròxim cap de setmana.


El Torrent CF es va imposar a casa del líder del grup en un partit brillant amb gols de Pedro i Miche. El club torrentí s'acosta la salvació després de l'ensopegada a casa enfront del la Vila Joiosa CF. El municipal de Sant Gregori viurà diumenge que ve una autèntica final en la lluita per la permanència amb el duel que mesurarà a Torrent CF i Crevillent Esportiu.


Com ja ocorreguera en el partit d'anada, l'equip d'Ángel López es va imposar a l'Hèrcules CF “B” pel mateix resultat. Partit molt seriós de l'equip taronja, que va saber aprofitar les seues oportunitats en atac i va concedir a penes espais en defensa, acabant amb la porteria a zero després de noranta minuts.


Des de l'inici de partit el Torrent Cf va ser a la recerca de l'Hèrcules amb una línia de pressió alta i atacs directes amb Yassine i Michel com a referències en l'atac. Abans del minut 10 l'equip taronja ja sumava diversos acostaments amb perill a la meta herculana i, a punt de complir-se el primer quart d'hora, Pedro va aconseguir obrir la llanda. Yassine es va internar fins a la línia de fons i el seu centre al primer pal va ser prolongueu per Michel perquè Pedro, que entrava en carrera, rematara al fons de la xarxa per a fer el 0-1. El conjunt local no acabava de reaccionar i en el minut 25 era Yassine qui es perfilava des de la frontal però el seu tret es va anar alt. En la següent jugada, l'equip va arribar per primera vegada amb perill i Charlie va desviar de punys a córner el tret al pal curt. Seguidament, l'Hèrcules va sumar una nova arribada que va acabar en un tret per fora dels tres pals. En el tram final de la primera meitat, el Torrent CF va tornar a trepitjar l'àrea de l'Hèrcules i en l'última jugada abans del descans va poder arribar el segon. Una jugada no exempta de polèmica, ja que el jugador de l'Hèrcules va desviar amb el braç la passada arrere per a la rematada d'un jugador del Torrent CF en boca de gol. El col·legiat va considerar l'acció com a involuntària i va assenyalar el camí feia els vestuaris.


L'inici de la segona meitat va ser un calc de la primera. Aquesta vegada, l'equip taronja va donar en el blanc en la primera. Complit el minut 50, Michel recollia d'esquena la pilota en el centre del camp i després de donar-se la volta va veure la internada de Pedro per l'esquerra al qual va llançar la pilota en llarg. Després d'un control orientat va posar la pilota a l'àrea perquè el mateix Michel, que entrava en carrera, rematara de cap per a batre al meta local i ampliar l'avantatge en el marcador. Golàs d'un incombustible Michel, que al costat de Yassine van ser un malson per a la defensa alacantina durant tot el partit. Sense tot just temps per a digerir-ho, va arribar la millor oportunitat local quasi del no-res. Una pilota morta va quedar botant i el xut llunyà es va estavellar en el travesser de Charlie. No obstant això, no havia dit l'última l'11 del Torrent quan en el minut 60, després de robar en la medul·lar i veure avançat al portera Jesús, a punt va estar de sorprendre i marcar des del centre del camp un autèntic golàs. El Torrent CF es trobava còmode a la contra i tant Yassine i Michel van gaudir d'alguna oportunitat més per a ampliar l'avantatge. Per part seua, l'Hèrcules no aconseguia trencar la línia de defensa torrentina i excepte algun centre lateral l'equip alacantí va veure frustrat tots els seus intents d'acostar-se amb perill a la porteria de Charlie.


Amb aquesta victòria, el Torrent CF empata a punts amb l'Hèrcules CF “B”, encara que l'equip alacantí té un partit menys disputat. La setmana que ve Sant Gregori acollirà una autentica final per la salvació. Els d'Ángel López, que descansen en l'última jornada, es juguen la temporada en noranta minuts enfront del Crevillent Esportiu on el suport de l'afició serà fonamental per a aconseguir l'objectiu de la salvació. El diumenge s'espera una jornada històrica en el municipal de Sant Gregori a la qual ningú voldrà faltar.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.75.229

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.