Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 16 de Abril del 2024 a les 20:36:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 20 de Maig del 2021

S'obri el termini per a sol·licitar les Ajudes Parèntesis de la segona fase del Pla Resistir

La sol·licitud podrà realitzar-se fins al dimarts 8 de juny. Nous sectors afectats per la crisi derivada de la pandèmia podran beneficiar-se de la subvenció

L'Ajuntament de Torrent ha obert el termini per a sol·licitar la fase II de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir. L'ampliació de les bases de la convocatòria s'ha dut a terme amb la finalitat d'afavorir a nous sectors. Un total de 115 activitats comercials i empresarials seran subvencionades amb una dotació fixa de 2.000 euros i una variable de 200 euros per treballador -fins a un màxim de 4.000 euros, corresponents a 10 treballadors-.

 

Aquestes subvencions, gestionades directament pel consistori, tenen l'objectiu de fer costat als sectors comercials locals afectats per la crisi derivada de la COVID-19 que no van poder accedir a les ajudes en la primera fase del pla. Les perruqueries, els serveis de fotografia, les floristeries o els taxistes, són alguns dels serveis que podran sol·licitar les ajudes.

 

El regidor de l'àrea d'Estratègia i Innovació, Andrés Campos, ha explicat que “la novetat més important d'aquesta segona fase és la flexibilització dels criteris que regulen la concessió de les subvencions”.


Per a poder beneficiar-se de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir és necessari complir uns certs requisits, entre ells, ser autònom o empresa amb un màxim de 10 treballadors, tenir el domicili fiscal o el local on es desenvolupi l'activitat a Torrent i no haver estat beneficiari de la primera fase del pla ni de l'ajuda en un altre municipi. 

 

“Volem que les ajudes arribin a un major nombre de persones de diferents sectors afectades per la crisi derivada de la COVID-19”, ha afegit la regidora de l'àrea d'Hisenda, Esmeralda Torres.

 

Tota la informació sobre aquesta segona fase del pla i els tràmits per a la sol·licitud podran consultar-se en la pàgina web de l'Ajuntament de Torrent www.torrent.es.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.67.149

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.