Dilluns, 06 de Desembre del 2021

Actualitzada Divendres, 03 de Desembre del 2021 a les 15:35:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 20 de Maig del 2021

Nou servei de WhatsApp per a cita prèvia de l'Ajuntament: 637 042 821

Cal enviar un missatge amb la paraula “hola”. A continuació, el servidor enviarà un altre amb les instruccions. En només cinc passos, es generarà la cita prèvia.

L'Ajuntament de Torrent fa un pas més en l'atenció ciutadana amb la pista en marxa d'un nou servei de cita prèvia per WhatsApp. Per a demanar cita per l'aplicació, n'hi ha prou amb enviar un missatge al número 637 042 821 amb la paraula “hola”. A continuació, el servidor enviarà un missatge amb les instruccions per a dur a terme la petició descrita. En només cinc passos, es generarà la cita prèvia.

 

El projecte, emmarcat dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i finançat amb fons europeus FEDER, té com a objectiu facilitar els tràmits dels veïns i veïnes de Torrent i avançar de manera decidida en el canvi de les formes de comunicació de l'administració amb la ciutadania. 

 

“Amb aquest nou servei de cita prèvia per WhatsApp, pretenem afavorir els tràmits, però també la vida de la ciutadania de Torrent en un any marcat per la pandèmia”, explica el regidor d'Estratègia i Innovació, Andrés Campos. 

 

Amb la mateixa finalitat, en els últims anys, l'Ajuntament de Torrent ha posat en marxa altres iniciatives a través de l'aplicació de missatgeria, com el grup de WhatsApp d'informació ciutadana a través del 662 594 180, en el qual els torrentins poden informar-se puntualment d'aquelles novetats que esdevenen a la seva ciutat i que compta ja amb més de 5.000 usuaris, entre ells, un grup de difusió de notícies dirigit exclusivament a persones majors.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.212.120.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.