Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 20 de Maig del 2021
MEDI AMBIENT

L'Ajuntament recull 70 tones de poda porta a porta en el Vedat de Torrent

Es tracta d'una prova pilot que va començar a mitjan mes d'abril que evita les molèsties dels veïns pròxims als contenidors on es depositen la poda de tot el carrer

L'Ajuntament de Torrent ha recollit 70 tones de poda porta a porta en el Vedat gràcies a una prova pilot que va començar a mitjan mes d'abril. Amb aquest nou servei pretenen evitar les molèsties que patien els veïns pròxims als contenidors on es depositaven aquestes restes orgàniques de tot el carrer. Ara amb aquesta recollida porta a porta se soluciona aquest problema en una zona on es recullen el 40 per cent dels residus orgànics de totes les urbanitzacions del terme municipal.

 

Aquesta recollida porta a porta s'ha reforçat amb un nou camió de més capacitat i equipat amb un polp que facilita i agilita la recollida de la posa dels jardins. Per a la recollida els veïns tenen uns dies determinats a la setmana per a depositar la poda dels seus jardins a la porta del seu habitatge i l'Ajuntament s'encarrega de la seua recollida, "cada habitatge pot depositar un màxim de 3 metres cúbics de poda, si supera aquesta quantitat, ja ha de ser un servei privat el que s'encarregue d'aquest treball", ha aclarit el delegat de Medi Ambient, Francisco José Arnau.
 

Aquest servei, que ha començat com una prova pilot en una de les zones del Vedat de Torrent s'ampliarà a la resta d'urbanitzacions del terme gràcies a l'èxit que ha tingut la seua implantació.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.84.155

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.