Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Maig del 2021
CIUTADANS TORRENT

El nostre ADN ciutadà

Han passat ja 365 dies des que Ciutadans (Cs) Torrent va formar coalició en el govern de Torrent. L'entrada va ser en plena pandèmia, a l’abril de 2020, i després d'haver aprovat uns pressupostos que la ciutat portava anys esperant, per a adequar-los a una realitat tan necessària com l'actual.

 

En un moment crucial, al qual calia fer front a aquesta crisi sanitària imprevista, participar d’una coalició de govern implica també moltes responsabilitats. T'ensenya a dialogar, a negociar, a posar-te en el punt de vista més oposat al teu; però, sobretot, exigeix responsabilitat i sensatesa. Així ha sigut i d'esta manera estem responent en les nostres delegacions amb el màxim sentit comú i el mateix compromís amb este pacte de governabilitat i estabilitat.

 

D’esta manera, moltes han sigut les accions dutes a terme intensament, tant en les nostres àrees com en col·laboració amb la resta de companys de l'equip municipal. I és clar que algunes hauran sigut més encertades que unes altres. Això sí, totes han sigut meditades i escomeses pensant en els torrentins i torrentines.

 

En conseqüència, l'experiència d'enguany ha sigut molt positiva. Encara que reconec que no ha sigut un camí senzill. Esta pandèmia ens ha sacsejat a tots. I ens ha deixat una lliçó: ens toca recuperar-nos d'una economia fràgil a nivell mundial i una societat que cada vegada està fatigada i espantada. Encara així, mirem amb esperança que açò acabe prompte amb la immunització de la vacuna.

 

Mentrestant, a Torrent, hem pres i estem plantejant moltes mesures per salvar als nostres autònoms, als comerciants, als hostalers i a tants sectors productius de la nostra ciutat que pateixen cada dia per mantenir els seus negocis i l'ocupació. En definitiva, seguim acompanyant-los i esforçant-nos per alçar l'ànim de les famílies torrentines. És el nostre deure ajudar-los a atallar les conseqüències econòmiques i socials d'este maleït coronavirus.

 

En este sentit, treballem en les nostres àrees amb el màxim ímpetu. Valorem cadascun dels projectes que contribuïsquen a fer més fàcil la vida dels veïns com, per exemple, col·laborar amb un mitjà més sostenible, adaptant-nos a les necessitats de la societat actual.

 

Per això, és inevitable reivindicar la importància d'un partit de centre i liberal com Cs per a millorar el futur d'Espanya. El nostre ADN és el consens, la moderació i la política útil en benefici dels ciutadans, per a evitar que els populismes i els nacionalismes marquen el nostre futur. Que no és poc.

 

Per tant, en política l'art de la negociació és bàsic. Cal tenir un tarannà especial per a arribar a acords i més encara per a aguantar crítiques sense fonament de l'oposició. Només quan fas les coses amb il·lusió i sentit comú, tota la resta queda en un segon pla.

 

Finalment, confie que dins d'un any puguem fer balanç del que va ser la pandèmia.  Però fins a eixe moment, continuarem duent a terme les millors polítiques possibles per a continuar creixent en benestar i en qualitat de vida a Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.180.245

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.