Divendres, 19 de Agost del 2022

Actualitzada Dijous, 18 de Agost del 2022 a les 11:36:31 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Maig del 2021
PARTIT POPULAR

Torrent en marxa

Després de més de 14 mesos de crisi sanitària, derivada de la pandèmia per COVID-19, l'afectació a la vida quotidiana dels ciutadans, i per descomptat, a l'economia, en totes les escales, està sent molt pronunciada. Milers de persones estan fent lo impossible per a poder subsistir i mantindre els seus negocis i oficis. En aquesta situació, el mínim que des de les administracions públiques es pot fer és facilitar el dia a dia de les persones, no suposant un obstacle més en el seu camí. A més, si és possible, oferir ajudes temporals, que en moltes ocasions poden suposar la salvació de les economies domèstiques.

 

Com ja es fera l'any passat, tots els grups municipals que conformem el Ple de l'Ajuntament de Torrent acordarem un Pla d'Actuació Municipal, per a mitigar els efectes de la pandèmia a la nostra ciutat. Des del Grup Popular, com sempre, tenim un compromís ferm en la nostra ciutat, i tot el que estiga relacionat en la millora i benefici dels seus ciutadans tindrà el nostre absolut suport. D'esta manera, com férem fa un any, presentem les nostres propostes per a incloure en el PAM 2021, les que creem són fonamentals per a reactivar la nostra ciutat, sense deixar a ningú arrere, com presumeix Sánchez.

 

Principalment, les nostres propostes tenen com a eix central la revitalització del motor de la ciutat: els nostres comerços i les nostres empreses. Una de les nostres mesures, recurrent en els nostres programes electorals, és l'agilitació dels tràmits per a l'obertura de nous negocis. Tot aquell que faça el pas per a invertir i generar riquesa a Torrent, només ha de trobar del seu ajuntament facilitats i suport. En aqueix sentit, també entenem que qualsevol ajuda i alleujament econòmic és bo per a estes noves obertures, per això creiem que es pot avançar la fiança dels seus lloguers a estos emprenedors, prorratejant de manera flexible la seua devolució.

 

Un altre àmbit que s'ha vist cruelment afectat per aquesta pandèmia és l'habitatge. Per això, apostem per la creació d'una línia d'ajudes per al lloguer, fomentant l'emancipació dels nostres joves i potenciant el mercat del lloguer, com una alternativa viable i assequible a la compravenda. En definitiva, la nostra aportació busca reactivar i posar en marxa una altra vegada la nostra ciutat, ajudant a tots aquells que durant la pandèmia han mantingut la ciutat oberta i funcionant, així com recolzant a tots aquells que volen iniciar una nova etapa a Torrent.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.210.21.70

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.