Dilluns, 17 de Maig del 2021
FUTBOL

El Torrent CF cau enfront de la Vila Joiosa i es complica la permanència

El conjunt viler es va avançar gràcies a un gol de penal en la segona meitat

El Torrent es plantava en Sant Gregori després de la victòria balsàmica aconseguida en el seu desplaçament a Novelda. Davant, la Vila Joiosa, tres punts per darrere, encara que amb un partit menys. Els d'Ángel López, que repetia el mateix onze de la jornada anterior, van portar el pes del partit des de l'inici jugant pràcticament en camp de la Vila Joiosa en els primers minuts. Encara que sense arribades clares, l'equip taronja voltava l'àrea defensada per Tonet, i sobretot, anul·lava qualsevol intent d'atac per part del conjunt entrenat per Manuel Sánchez.

Sobre el minut 20 va arribar l'ocasió més clara del partit per al Torrent CF. Jefrie la posava amb l'esquerrana al cor de l'àrea. La defensa visitant no arribava a buidar i la pilota li quedava franc a Montoliu a l'altura del punt de penal i la seua rematada amb l'exterior va ser buidat, in extremis, a córner per Tonet quan Sant Gregori ja cantava el gol.

Deu minuts després, de nou Montoliu, tornava a rematar, aquesta vegada de tir ras creuat, però la pilota s'anava fregant el pal contrari per molt poc. Era el segon avís clar de l'equip taronja. Quan s'acostava el final de la primera meitat, la mala sort tornava a creuar amb el Torrent CF en forma de lesió i Montoliu, el més destacat del partit, es retirava lesionat donant entrada a Michel.

Al descans, Ángel López va donar entrada a Josevi per Pedro. La segona meitat va seguir pel mateix llit que la primera. El Torrent CF dominant mentre la Vila Joiosa esperava arrere poder aprofitar algun contraatac. En el minut 49, Yassine va aconseguir arribar fins a la línia de fons i el seu centre arrere amb molt de perill va ser atallat excel·lentment per Tonet. Amb l'empenyiment del Torrent, però el marcador sense obrir es va arribar a la jugada que va definir el partit.

En el minut 57, en un servei de cantonada en curt, el jugador vilero era derrocat en interior de la vora de l'àrea suposant la pena màxima en contra del Torrent CF. Cassano no va fallar des dels onze metres i va posar per davant al conjunt alacantí.

El gol va deixar sense alé al Sant Gregori i a l'equip, que li va costar reaccionar després de veure's per davall en el marcador malgrat haver dominat el partit i haver gaudit de les millors oportunitats. L'última mitja hora de joc va ser un voler i no poder de l'equip taronja que va buscar amb afany, encara que sense fortuna, almenys un gol que salvara l'empat.

No va poder ser, i la derrota suposa una bolcada per a les opcions del Torrent CF de mantindre la categoria en una fase de permanència on les derrotes es cobren molt cares i passen factura. Als d'Ángel López no els queda una altra que alçar-se i pensar ja en el pròxim duel enfront de l'Hèrcules CF "B" a Alacant.

Últim desplaçament de la temporada abans de rebre a casa al Crevillent per a tancar la temporada. El Torrent CF descansarà en l'última jornada de la fase de permanència.