Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Maig del 2021
FESTES

La Sagrada Família inaugura la gruta de Lourdes

El pati interior de la parròquia va inaugurar en un discret acte un recorregut per demanar pels malalts

Els feligresos de la parròquia de la Sagrada Família han ficat en marxa una iniciativa singular, com és la creació d’una mena de gruta per simular una peregrinació dins del temple, com la que es va al lloc de culte de Lourdes. El dimarts, 11 de maig, han beneit este recorregut. L’objectiu, tal com ha explicat el retor, és demanar pels malalts en estos temps tan difícils i on la salut és primordial. “Davant la situació actual que dificulta la possibilitat de peregrinar al Santuari, ha sorgit una bonica iniciativa per a posar les veles a Espanya, en cada llar que ho desitge i en les mateixes Parròquies.” La Parròquia de la Sagrada Família es converteix en la pionera a dur a terme aquest projecte. Un racó d'oració, on poder encendre una flama per a intercedir davant la Verge pels malalts.

 

 

Al acabar la missa, els feligresos han agafat un ciri i amb càntics a la mare de Déu han ixit al pati interior de la parròquia, que està decorat amb cartellera que explica el recorregut i diferents versos del miracle i les aparicions de Lourdes: “Jo Sóc la Immaculada Concepció, patrona dels malalts”, una gruta de fe que conclou amb una gran imatge de la gruta real i un panel on es pot llegir “Una llama, una presencia”. Al acabar l’acte, els feligresos han ficat els seus ciris en un pebeter instal·lat junt amb la imatge que cuidaran de no apagar.

 

Milers i milers de veles cremen contínuament davant la Gruta des del 19 de febrer de 1858. Aqueix dia, Bernardita va arribar a la Gruta amb un ciri beneït que va tindre encesa a les seues mans fins al final de l'aparició.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.148.102.90

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.