Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Maig del 2021
ESPORTS

Parc Central de Torrent acull el Campionat Provincial Equips València Sub16 

Els atletes torrentins van aconseguir el segon lloc per punts en homes i el tercer en dones; en el global conjunt el Club d'Atletisme de Torrent va aconseguir la segona plaça

El passat cap de setmana les pistes del Parc Central van acollir el Campionat Provincial d'Atletisme *Sub-16 Equips València, en el qual els atletes del CA Torrent van obtindre alguns llocs destacats i marques mínimes de classificació per al campionat nacional.


Des de la regidoria de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Torrent, *Susi Ferrer va manifestar la seua alegria per poder recuperar l'activitat esportiva a la ciutat, respectant els protocols sanitaris que l'actual situació requereix. En aquest sentit, va declarar que “Torrent ha començat a organitzar competicions esportives i es dirigeix a poc a poc cap a una certa normalitat en les instal·lacions esportives, on s'han recuperat els horaris normals d'entrenament i les classes dirigides”.


Respecte als resultats, mereixen un esment especial són els següents atletes: Álex López, amb un primer lloc en triple salt -recordem que va aconseguir un meritori 4t lloc en els nacionals que es van celebrar el mes de novembre passat a Oviedo-; i Joan Sánchez, que va obtindre la primera posició en llançament de pes –un sisé lloc en els nacionals d'Oviedo-; en la prova de salt d'alçada femenina, l'atleta Alejandra Méndez va quedar en primera posició.


I en la classificació per punts, l'equip masculí del CA Torrent va aconseguir la segona posició, tan sols dotze punts per darrere del vencedor, València Esports. Mentre que les dones del CA Torrent van quedar terceres, després dels equips de València Esports i CA Sprint de Moncada, que van ser primeres i segones, respectivament. En els llocs del global conjunt, el club torrentí va aconseguir situar-se segon en la classificació, a tan sols 40 punts del vencedor.


D'altra banda, en el campionat autonòmic absolut de clubs, celebrat també el passat cap de setmana, a Gandia, tant en homes com en dones, el CA Torrent va aconseguir la cinquena plaça per equips; i la tercera posició en el global conjunt.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.187.121

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.