Dilluns, 10 de Maig del 2021
FUTBOL FEMENÍ

Diana i Irene, dues xicotetes gegants que s'estrenen en futbol 11 en gran

Unió Benetússer Fabara 1 CD Monte Sion 5

L'Infantil Cadet del CD Monte Sion, van jugar el dissabte la seua segona trobada de la lliga plata 2 amb victòria clara, encara que treballada per tot l'equip, després d'avançar-se les locals en el minut 21 per mitjà de Yareli, les de Gabi van reaccionar ràpidament i un minut més tard Carla posava l'1-1 per a les col·legiales, l'1-2 es va fer esperar fins al minut 40 gràcies al gol d'Aitana, resultat per a anar al descans.

Després de la represa les torrentines van començar amb el domini total i en el minut 51 Nayaly cap a l'1-3, Carla posava l'1-4 arribat el minut 71 i Diana en el minut 80 arredonia el seu gran debut amb l'infantil cadet tancant l'1-5 que dóna els tres punts per a les col·legiales.

El millor va ser ressaltar el debut d'Irene i Diana, les dues alevines del CD Muntanya Sion, estan fent una grandíssima temporada en el seu equip i com el F8 descansava aquesta setmana, Gabi les a volgut premiar amb jugar per primera vegada a futbol 11 en partit oficial, Diana ho va fer des de l'inici, desenvolupant una gran faena i sacrifici per a ajudar a l'equip amb el valor afegit de marcar el seu primer gol amb l'infantil cadet sent aleví, Irene entre en la segona meitat per a fer un altre magnífic treball, Gabi va reconéixer la labor de totes dues jugadores en el partit, la qual cosa demostra que la pedrera col·legial aquesta treballant a un gran nivell.

El futbol 8 en la seua jornada de descans dispute un amistós a Sagunt davant el Biensa CFF, perdent 3-2 en un partit en el qual s'aprofite perquè jugaren diverses de les noves xiquetes que s'han apuntat i que no han jugat mai.