Dilluns, 10 de Maig del 2021
FUTBOL FEMENÍ

Remuntada èpica del CD Monte Sión Femení "A" per a continuar somiant

CD Monte Sion "A" 4 CF Discòbol La Torre 3

El CD Monte Sion femení "A", ha començat a disputar la fase d'ascens en el Sant Gregori, primera de les set finals que té per davant i no hi havia millor manera de fer-ho que davant la seua gent i amb victòria, mig centenar de persones que van gaudir d'un emocionant i intens partit.

L'inici de la trobada va ser netament de color blanc-i-vermell, les torrentines molt nervioses i absents de la trobada no trobaven la manera de connectar l'eixida de pilota amb les seues canalitzadores Alba i Alicia que a penes van tocar l'esfèric en els primers 45 minuts, el centre de camp visitant era amo i senyor del partit que connectava amb facilitat Daniela vertader mal de cap per a la defensa torrentina, les col·legiales feien les seues arribades de manera esporàdica i de manera individual, l'única i més clara la va tindre Mar sobre el minut 20, però el seu tret va eixir fregant el segon pal, la clau l'entrada de Zaira en el minut 26 després de lesionar-se Paula Quilis, ja que Zaira va donar més profunditat a les visitants i fins i tot major perill, arribat el minut 34 Marina cap al 0-1 per a les valencianes, el domini visitant era total i en el minut 40 Sara es planta sola davant Núria i bat per baix 0-2 per al descans.

En la segona meitat Vero fa canvis de jugadores i rectifica posicions canviant totalment el joc torrentí, la imatge canvia totalment i en el minut 58 Albentosa acurta diferències 1-2 l'equip totalment bolcat comença a dominar el joc, però les visitants troben un filó en xiular-los a favor un claríssim penal en el minut 71 que Sandra fa l'1-3, les blavenques lluny d'afonar-se es bolca i un minut més tard Alicia posa el 2-3, Vero continua fent canvis de jugadores i estratègia per a anar guanyant terreny al seu adversari i sobretot a pilota parada van recuperant el terreny, en el minut 78 després d'un córner Villalon fa el 3-3 per a l'esperança i arribat el minut 90 falta per a les torrentines, pilota a la foia i Jennifer entre una mar de cames fa la remuntada 4-3 per a donar el partit i els punts a les col·legiales en la seua lluita per l'objectiu final.

Remuntada èpica en una trobada que perdien 1-3 en el minut 71 i a vedats de coratge han aconseguit remuntar. Com diu el refrany fins a la cua tot és bou. En la fase Plata de la 2a Regional, amateur "B" guanye la seua trobada de manera clara 4-0 davant el Marítim "C", amb tres gols de Rebeca i un d'Aroa, tres punts per a posar-les líders del grup de consolació, l'objectiu de l'equip és el de ser el millor d'aquesta fase.