Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 16:09:59 hores

Diumenge, 09 de Maig del 2021
FUTBOL

Important victòria del Torrent CF 1-3 davant el Novelda

Els de Ángel López, a un pas de la permanència en Tercera Divisió, en un gran partit dels torrentinistes

Victòria contundent del Torrent CF, que dóna un pas de gegant per a confirmar la permanència en Tercera Divisió. Amb este resultat fóra de casa els torrentins sumen 3 pur d'or que els col.loquen en segona posició i depenen de si mateix per a salvar-se.

La victòria es doblement important per que trenca amb la ratxa de resultats i oblida la dura derrota per 3-0 en Crevillent. A més és teiplement important després de la mala notícia de la lesió del golejador Germán Rabasco, que es perd la resta de la temporada.

El partit va començar amb una ocasió del Torrent CF al minut 11. David rematava al pal en la que podia haver sigut la jugada per anar per davant. Tot al contrari, els taronja voren com el marcador es ficava en contra al minut 15. Marco Francesc aprofitava un rebuig al centre de la defensa per batre a Charlie.

Amb el marcador en contra, el Torrent va pujar línies i fruit de la pressió va obtindre resultat. L'arbitre pitava penal a favor del Torrent que materialitzava Yassine al minut 38, empatant el partit.

A la segona part, el Novelda es va jugar més nerviós. El Torrent CF va aprofitar el seu domini i al 62 Esconar avança als torrentinistes. Amb el partit obert, David, que havia avisat poc abans clava el tercer i definitiu a la saca on el Torrent CF plena tres punts importantísims per a abastar la permanènvia.

Diumenge que ve 16 de maig el Torrent CF jugarà a casa enfront del Villajoiosa en un partit d'infart, en el qual tots dos equips li ho jugaran quasi tot a una carta. El 23 de maig el Torrent  CF visitarà al líder Hèrcules B i el 30 de maig jugarà el seu últim partit d'aquesta temporada a casa davant el Crevillent, un altre partit d'infart davant un rival directe.

Guanyant a casa el Torrent CF aconseguiria mantindre quasi amb tota seguretat la categoria i seguir en Tercera divisió l'any del seu centenari.