Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 09 de Maig del 2021
FESTES

Torrent celebra la Mare de Déu en la parròquia

Dins del temple s’ha celebrat una xicoteta dansà i cant d’estil

La Confraria de la Verge dels Desemparats de Torrent ha celebrat les festes en honor a la patrona de la ciutat dins dels temples i complint amb tota la normativa anticovid, adaptades a la situació sanitària i en la qual ha destacat que enguany tampoc s'ha celebrat processó ni els tradicionals trasllats que congreguen a centenars de Torrentins cada any. Per segon any del seguidors de la Mare de Déu han hagut de celebrar de forma diferent la seua festa gran, encara que la situació d'enguany sí que ha permés celebrar actes, a diferència de 2020.


El dimecres 5 de maig començà el Tridu en la Parròquia de l'Asunción fins el disabte, 8 de maig, quan s'ha celebrat la vespra en honor a la patrona. El grup Ball de Torrent van preparar una emotiva celebració on no van faltar les danses i el cant d'estil dins del temple. Una curiosa imatge que quedarà per al record en estos temps de pandèmia. 

 

El dia gran, diumenge 9 de maig,  ha començat a les 11.30h quan ha tingut lloc l'Eucaristia, on han estat present tots els clavaris i especialment el xiquet Carlos, clavari major de 2020,  2021 i pròximament també ho serà de 2022.  A la vesprada s'ha celebrat a les 19 hores un rosari cantat, també a l'Asunción.

 

El dimarts, 11 de maig, la Imatge peregrina de la verge podrà ser visitada en la Parròquia de Sant Lluís Bertrán de 10 del matín fins les 19.30 h., en un Besamans diferent, sense contacte físic, que finalitzarà  les festes amb una missa pels difunts.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.240.243

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.