Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 07 de Maig del 2021
VOX

Vox critica a Ros que excloguen de l'ordre del dia dos de les seues mocions 

Una era referida al barri del Xenillet i altra a bonificacions fiscals per a famílies nombroses

Des del grup municipal VOX TORRENT mostren la seua indignació davant la decisió de l'alcalde de Torrent, Jesús Ros d'excloure de l'ordre del dia de la convocatòria del ple celebrat ahir dijous, les dues mocions presentades pel grup (Barri Xenillet i bonificacions fiscals per a famílies nombroses), secundant-se en un informe intern que les va considerar precs. Tal i com diuen des de la formació verda: 

 

"Per part nostra, realitzem tots els intents possibles perquè foren incloses en la convocatòria; insistim al llarg de tota la setmana passada, d'aquesta mateixa i fins a l'últim moment en la Junta de Portaveus, emparant-nos en el Reglament Orgànic del Ple, però el Sr. Ros es va negar. El nostre malestar radica en dos punts; el primer té a veure amb la decisió en si, perquè fins ahir mateix, tant les nostres mocions com les registrades per la resta de grups de l'oposició que portaven adjunt un informe similar, van ser tractades com a tals, i per tant votades en les seues respectives sessions plenàries. I, d'altra banda, en donar-li tractament de prec, aquesta opció exclou la possibilitat de debat, votació i aprovació que comporta una moció; a més els precs no apareixen en l'acta i, per tant, ni tenen resposta immediata ni a penes repercussió. La primera de les nostres mocions estava relacionada amb actuacions en el barri *Xenillet, especialment en la zona del barranc i, la segona moció, proposava dos importants iniciatives: la creació d'un departament a casa de la Dóna per a atendre dones embarassades oferint-los un assessorament integral; i, d'altra banda, l'aplicació tan necessària de bonificacions fiscals per a famílies nombroses. Cap de les dues se'ns va permetre exposar."

 

Dien que desconeixen a què es deu aquest canvi de criteri de Ros  "tractant de silenciar la veu de VOX i concedir-nos únicament el “dret a la rebequeria”. El nostre grup va mostrar la seua queixa, tant en paraules del nostre portaveu, Salvador Benlloch, com per part d'Antonio Martínez; perquè tots dos van exposar la seua indignació arribant fins i tot a mantindre, durant uns minuts, una tibant discussió entre aquest últim i el Sr. Alcalde a compte de rebutjar debatre propostes beneficioses per a Torrent. Referent a això, el nostre portaveu adjunt, Antonio Martínez va tancar la seua intervenció instant l'equip de govern que es comportara segons les seues sigles, això és, com a socials, obrers i espanyols."

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.81.222.152

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.